Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pokolra jutok, ha szeretem...

A pokolra jutok, ha szeretem a "sátánista" zenéket?

Figyelt kérdés

Ami nem éppen arról szól, hogy Jézus milyen csodákat tett, hanem inkább arról, hogy eljön az ördög, és megöl mindenkit.

Pokolra jutok, ha szeretem az ilyen zenéket hallgatni?

2011. okt. 30. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A hit hallásból van ha ilyen zenét hallgatsz akkor előbb utóbb Sátánista leszel"

Azt,hogy a "hit hallásból van",nem szó szerint kell értelmezni.ez utalás egyfajta "belső fülre",ami az atya üzenetének meghallását jelenti.

Jézus ezt mondta:"akinek füle van,hallja meg"

és azt is mondta,hogy "legyen nektek a ti hitetek szerint"

Kérdező nem kell mindentől besz..rni,amivel riogatnak az egyházi tanítók.Ne felejtsd el,hogy ők is emberek,és nem tanácsos mindent elhinni nekik.Jézus is felhívta a figyelmet arra,hogy ne bízzunk túlságosan az emberekben.legyen tudatos erős hited,és akkor tudni fogod,hogy amiről énekelnek,azt te nem veszed komolyan.

Azt írod,arról énekelnek ezek a zenekarok,hogy eljön az ördög,és megöl mindenkit.igen,ez lehetséges,csak az is jusson eszedbe,hogy sok zenekarnál ez csak image és showbiznisz,mert így tudják igazán eladni magukat.Ha nem lennének a Sátán sötét zenészei,akkor kevésbé lennének érdekesek.De ha attól félsz,hogy a dalszövegek negatív irányba befolyásolnak,akkor tedd fel magadnak a kérdést,hogy azok,akik pokollal félemlítik meg a híveiket,mennyire befolyásolják az embereket pozitív irányba....merthogy a félelemből jó nem származik,ezt jó ha tudod.

2011. okt. 31. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen. A rossz ízlés poklába.
2011. okt. 31. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Én is hallgatok ilyeneket,de nem hiszek a sátánban.Szóval sátánistává se nagyon tudok válni...:)Aztán lehet,hogy találkozunk!xDxDxD
2011. nov. 1. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Meghalsz, ha gyalog átmész az autópályán?

Nem feltétlenül. De kísérted vele Istent. Persze ő nem akarja, hogy elkárhozz, Isten nem azt keresi, hogy miért küldhet a pokolra. De azért ne élj vissza a jóindulatával! Próbáld csökkenteni a káros hatásokat. Tudod, a pokolra vezető út is arannyal van kikövezve. Viszont ahogy a cigiről le lehet szokni, úgy a sátánista zenéről is.

2011. nov. 11. 12:41
 15/15 világvége1 ***** válasza:
Egy szent sem szereti a sátánista zenéket – más meg nem kerül a mennybe.
2020. jún. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!