Miért helyezték az egyházak tiltólistára az önkielégítést?
"Akkor párommal kézenfogva mehetünk a fr*ncba,mert mi ugyan nem bánjuk meg,hogy "szeretgetjük" egymást senkinek sem!"
Dehogy mentek a francba!
Ti annál sokkal melegebb helyre mentek...
"Az egyház az egyetlen, amely ma is az ÉLETET és a CSALÁDOT védi."
Úgy védi az életet, hogy ellenzi az óvszer használatát ott is, ahol az emberek jelentős része HIV-fertőzött?
Amúgy érdekes fogalmazol, azt állítod, hogy "ma is"...
Ezek szerint a múltban is az életet védte?
Hmmm... Hadd ne mondjak semmit.
És mi az, hogy az egyetlen? Az egyháztól és a szánalmas istenétől még Sztálin is humánusabb volt...
És hogy miért várjuk el, hogy szentek legyenek az egyház tagjai? Szerintem elvárható az emberektől, hogy az elveiknek megfelelően éljenek. A keresztények pedig az elveik gyanánt a könyörületességet, mérsékletességet, stb jelölik meg... Tehát elvárható lenne, hogy ezeket betartsák a papok.
Vagy a papok kivételek, mert annyira szánalmas a vallásuk, hogy még ők sem tudnak azonosulni vele?
Vagy nem is hisznek benne?
Kedves Előző Hozzászóló!
Isten nevét leírod kisbetűvel Sztálinét pedig naggyal. Te egy komcsi lehetsz, így neked hiába ír az ember bármit is, hasztalan.
Egy papnak nem lehet bűne? Szent és tökéletes ember egyetlen volt a Földön: Jézus.
Nem értem, mi az hogy nem tartják be, és nem aszerint élnek a papok, ahogyan kellene. Azért mert vannak papok, akik pedofilok, ez minden papra vonatkozik? Ha te látsz egy cigány családot, akiknél sok gyerek van, segélyekből élnek, koszosak, lopnak stb, akkor ebből te azt fogod lenonni, hogy a romák mind egy szálig ilyenek?
"Az egyháztól és a szánalmas istenétől még Sztálin is humánusabb volt..."
Ha nem jöttél volna rá, ezzel azt fejeztem ki, hogy istentől és az egyháztól még egy olyan ember is humánusabb volt, akitől megvetendőbb személyt nem nagyon lehet találni...
Az, hogy X-től még Y is jobb, épp azt jelenti, hogy az Y is egy szemét, de X még azon is túltesz.
És isten nevét pedig biztosan nem fogom leírni nagy kezdőbetűvel.
"Miért várjátok el az egyháztól, hogy szent legyen? Biztos azért, mert tudat alatt azt hiszitek, hogy szent? :)"
Erre reagáltam, te nagyonművelt.
Ha az egyház a szent életmódot jelöli meg követendőnek, akkor elvárható, hogy maga is az általa követendőnek titulált életmódot folytassa.
Az pedig már mindennek a legalja, hogy még fedezni is próbálja pedofil papjait... Velejéig elkorcsosult az egész.
"Szent és tökéletes ember egyetlen volt a Földön: Jézus."
Ezt meg inkább nem kommentálom...
De már nagyon eltávolodtunka kérdező által felvetett problémánál.
Részemről ez az utolsó hozzászólás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!