Nem szánalmas az, hogy bárki aki sikeres lesz, azt mind lezsidózzák?
Azért, mert szerintem nem kis üzleti érzék, teperés, mások hideg elnyomása, önzőség, ravaszság és cselszövés kellett a világcége kiépítéséhez...
Ahhoz, hogy valaki ilyet tudjon alkotni, igenis zsidómód kell gondolkodni.
Előző:
És ezt te mégis mire alapozod, hogy minden zsidó így gondolkodik?
17:51
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy ilyen hatalmas hírnév, vagyon, és hatalom mellett lehetetlen, hogy ne legyen kapcsolata az illetőnek zsidókkal. Legalábbis a nyugati világban.
ennek a képnek igaza van.. annyiban, hogy csak a steve jobs ról lehetett hallani
előtte én még a nevét sose láttam sehol
és ő ment a tv-ben
természetesen nem mondom rá, hogy zsidó meg ilye nmarhaságok, de igenis nekünk magyaroknak az aradi vértanúk halála sokkal fontosabb és nem neki kellet volna mindenütt szerepelnie
ez nem steve jobs ellen szól!
"természetesen nem mondom rá, hogy zsidó meg ilye nmarhaságok, de igenis nekünk magyaroknak az aradi vértanúk halála sokkal fontosabb és nem neki kellet volna mindenütt szerepelnie "
Arad is volt a hírekben. De meg van adva, hogy ha megemlékezünk valamiről arról többet kell beszélni, mint az egyik legzseniálisabb ember haláláról? Elmondták, hogy meghalt és elmondták az életét.
ja, kb minden csatornán 4-5ször óránként, október 6 ot meg említették egyszert véletlenül valhol...
De mondom ez nem Steve Jobs ellen szól természetesen az ő halála is ugyan annyira szomorú mint midnenki másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!