Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed az újabb...

Mi a véleményed az újabb pedofil botrányról?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig sem igazán szerettem a papokat, de eléggé megdöbbentett, hogy a mi papunk is ilyen botrányba keveredett. Ennek a papnak nyalták a ... az itteni öregasszonyok. Köztük a nagymamám is istenítette. Pff

Egy nagyrédei lakos

2011. okt. 6. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

Ja ez meg a másik: ha figyelmesen utánaolvastok a hírekben, akkor láthatjátok: nem tudni pontosan mi történt, csupán egyetlen 1 anyuka tett feljelentést az érsekségen. Az az anyuka meg lehet valami egyház és papgyűlölő asszony is.

Egy eset jut eszembe: Igaz, most a falum református lelkész-asszonyáról lesz szó, de a példa akkoris jó. Az 5 éves unokatestvéremet elvittem hozzá egy hivatalos dolog miatt. A tiszteletes néni nagyon örült neki, agyonra dicsérte, majd többször megölelgette és megcsókolgatta a homlokát szeretetből. Nekem rögtön eszembe jutott, hogy ha egy egyházgyűlölő lett volna ott helyettem, akkor rögtön kész lett volna a vád: pedofil, mert ölelgeti és csókolgatja a gyereket.

Lehetséges, hogy Nagyréde plébánosával is ez történt, csak az anyuka látta rosszul az egészet, a buta kisfia elmondása alapján. Ugyan mi oka lenne egy papnak ilyet csinálni? Ha neadjisten csinálna is ilyet, biztos lesz annyi esze, hogy nem a saját falujában lakó gyerekkel fogja. Gondolkozzatok már !

2011. okt. 7. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
ezek az emberek azért mennek pap nak tanárnak hogy ki élhesék betegségeiket.Semmi közük a valláshoz.Reverendába bujt degeneráltak.Sanálom az összes egyházat mert nem tudják maguk közül kiszürni ezeket az állatokat.Mire igen már kész a baj.És ezen csámcsog a világ.Csak rendes szigorú büntetés kellene nekik.Nem eltusolni .
2011. okt. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!