Mi a véleményed az újabb pedofil botrányról?
Eddig sem igazán szerettem a papokat, de eléggé megdöbbentett, hogy a mi papunk is ilyen botrányba keveredett. Ennek a papnak nyalták a ... az itteni öregasszonyok. Köztük a nagymamám is istenítette. Pff
Egy nagyrédei lakos
Ebben a cikkben konkrétan nem, de a szövegben van egy előző cikkre utalás, abban említik.
Amúgy én nem csodálkozom.
Ez azért is szomorú, mert Mátraverebély-Szentkúton mindig látni a nagyrédei búcsúsokat. Biztos hogy buzgó, vallásos lehet Nagyréde népe.
Hát nézd...ha tényleg ezt tette amit mondanak róla, akkor nagyonis jogos hogy felfüggesztik a hivatalából. Bűnhődjön is meg érte.
Emiatt azonban nem kell utálni a papokat. Majd helyeznek oda egy új papot, aki nem fog ilyet csinálni. Az ítélkezést bízzuk Istenre.
Rendszeresen.. persze-persze... világviszonylatban persze hogy rendszeresen. :) Hiszen ez a "rendszeresség" ez Ausztráliától Amerikán át Ázsiáig terjed. :) Egyértelmű hogy a világ több millió papja közül akad néhány, aki pedofil, mint ahogy a tanárok között is vannak, csak mondjuk a pedofil amerikai tanárokat nem mutatja be a híradó, de a pedofil amerikai papokat igen.
Ez a manipuláció, aminek a sok butácska ember bedől.
Én ezzel úgy vagyok mint a családon belüli erőszakkal. Biztosan van néhány pedofil pap és rengeteg férfi aki megerőszakolja a feleségét, barátnőjét, de vajon tényleg minden pedofíliával vádolt pap és erőszakkal vádolt férfi bűnös?
Hallottam már olyanról, hogy diákok megvádolták a szigorú, nem túl népszerű tanárt, hogy molesztálta őket.
Szóval csak annyit mondok, hogy amíg nem bizonyított a perverziója, én nem mondok véleményt róla.
Mondjuk utána sem, mert nem szeretnék ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!