A keresztények nem üldözik a más vallású embereket? Ti hogy látjátok ezt?
Egy kicsit megfordítottam a kérdést. Sok (templomba járó)ismerősömtől hallom, hogy így meg úgy üldözik a keresztényeket, és hogy a Biblia is megjövendöli, hogy ez várható, sőt még fokozódik is...
Ugyanakkor azáltal, hogy azt hirdetik "Jézus az EGYETLEN út", stb. nem üldözik szóban a más vallást valló embereket? Nem veszik "semmibe" más vallások iratait ezáltal?
Ti hogyan látjátok ezt?
(Én több évig jártam gyülekezetbe saját meggyőződésből, tisztelem továbbra is a keresztény vallást, ugyanúgy, mint bármelyik másikat, még ha nem is azonosulok többé vele.)
Dehogynem!
Nézd csak meg a történelmet, a mohamedánokat Krisztus ellenségeinek tekintették a keresztes lovagokat pedig krisztus katonáinak + keresztes háborúk!!
Akik meg nem hittek krisztusban azokat meg eretnekként máglyán élve elégették + kerékbetörték vagy karóba húzták..
Ja amúgy tudtad hogy a mai papok fizetésének egy része a perselybe dobott pénz egy részéből van?
Álszent egy vallás ez is...
05-10 22:36
Kérdésem hozzád, hogyan érheti el a kizárólagosságot ha nem alkalmaz erőszakot?
Mutass egyetlen hatékony módszert!
Számomra az is erőszak hogy minden délben döng a harang a faluban!! Idegesítő!!! Mellesleg 3 házzal mellette lakok..
Jelenleg - Dél-Szudánban - a keresztényeket üldözik.Észak-Szudán muzulmán lakói 2 millió katolikust öltek meg, 2 millió katolikust rabszolgaságban tartanak, 7 millió katolikus pedig menekültként él, szülőföldjén kívül. 2 püspököt a khartoumi kormány száműzött az országból.
- A rabszolgaságból való szabadulásért cserébe 3 feltételt kell teljesíteni
- át kell térni az iszlám vallásra
- arab nevet kell felvenni
- bele kell egyezni az örökbefogadásba (a rabszolgák többsége gyermek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!