Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Félek, hogy bántani fognak!?

Félek, hogy bántani fognak!?

Figyelt kérdés
Tudom, érdekesen hangzik, de van egy srác akivel egy suliba járok, és elkezdett zaklatni, nem hagy békén (kb.18-19 éves, és 8.-kos o.O) aztán ma bekiabált az osztályunkba, és kérdezte, hogy hol vagyok én. Erre én: Tűnjél már el! (sajnos egy csúnya szó is kicsúszott a számon, mert már elegem van belőle) Erre ő: Várjál csak holnap szanaszét verlek! Ma már reggel is Imádkoztam, meg most is, és kérem Istent, hogy védjen meg tőle, hogy ne bánthasson. Csak Istentől tudok megoldást várni, de félek, hogy bántani fog :'( nagyon rosszul érzem magam, és félve megyek be az iskolába, hogy nehogy találkozzak vele :'( :'( egyszerűen szörnyű....Normális, hogy csak Istentől várok segítséget? Mit tegyek? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!FÉLEK!
2011. szept. 22. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már szóltam akkor a szüleimnek, és a tanároknak, hogy nem hagy békén amikor elkezdte az egészet! Csak közben Imádkozom is!
2011. szept. 22. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Olvasd el a 91. Zsoltárt. Normális dolog, hogy az Úrban bízol, hozzá fordulsz segítségért.

[link]

Mivel nagykorú, így büntethető is, fel is jelentheted a rendőrségen. Mivel bekiabált az osztályba (gondolom nem egyedül volt az osztályteremben), így fültanúk vannak rá, hogy megfenyegetett. Nem vagyok ügyvéd, de a Szüleidnek, Osztályfőnöködnek, vagy akár az Igazgatónak/Igazgató Asszonynak lehet szólni ez ügyben.

Ha megver, akkor egy Orvossal kell látleletet vetetni, utána a Hatóságokhoz fordulni.

Remélem tudtam segíteni!

Áldás, békesség!

Mihály

2011. szept. 22. 20:10
 13/14 Sághegyi Csaba ***** válasza:
100%
Előzővel maximálisan egyetértek, csak közben a sok szörnyű hírből kiindulva, elkötelezett keresztényként is nyugodt lelkiismerettel mondom, hogy ha lehet, rakasd helyre az illetőt pár bikával, hogy ne legyen kedve téged zaklatni. Komolyan. Ha én lennék ott, én tépném szét. Ha bajai vagy, írj privit, és megyek!
2011. szept. 22. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szegény Kiscsaj!

Csak azt nem értem, mit keres egy tizenkilenc éves fiatalember az általános iskolában? na, mindegy.

Kérdező, szerintem szólj minél több felnőttnek, és a szüleid érjék el, hogy azt a tizenkilenc éves fickót rakják ki a suliból, mert neki már ott semmi keresnivalója, nem tanköteles, stb.

Üdv: 29/L

2011. szept. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!