Félek, hogy bántani fognak!?
Kedves Kérdező!
Olvasd el a 91. Zsoltárt. Normális dolog, hogy az Úrban bízol, hozzá fordulsz segítségért.
Mivel nagykorú, így büntethető is, fel is jelentheted a rendőrségen. Mivel bekiabált az osztályba (gondolom nem egyedül volt az osztályteremben), így fültanúk vannak rá, hogy megfenyegetett. Nem vagyok ügyvéd, de a Szüleidnek, Osztályfőnöködnek, vagy akár az Igazgatónak/Igazgató Asszonynak lehet szólni ez ügyben.
Ha megver, akkor egy Orvossal kell látleletet vetetni, utána a Hatóságokhoz fordulni.
Remélem tudtam segíteni!
Áldás, békesség!
Mihály
Sziasztok!
Szegény Kiscsaj!
Csak azt nem értem, mit keres egy tizenkilenc éves fiatalember az általános iskolában? na, mindegy.
Kérdező, szerintem szólj minél több felnőttnek, és a szüleid érjék el, hogy azt a tizenkilenc éves fickót rakják ki a suliból, mert neki már ott semmi keresnivalója, nem tanköteles, stb.
Üdv: 29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!