19 éves lány vagyok, a pasim szintén.4 éve járunk,3 éve szexelünk. Nagyon szeretjük egymást, és pár év mulva feleségül vesz. Mit szóltok hívők?
09-09 16:03
Őszinte leszek: a 10% is elég nagyvonalú gondolat volt tőlem :)
Miért?
Nos, az évek,meg a rutin :)
Csak a tapasztalat mondatja velem. Persze a "Mi Katink más" - mindenki ezt hiszi...
Pár év ?
mire kell még pár év?
Nem mer elköteleződni? Nyilván 16 évesen nem kötnek általában házasságot a fiatalok, de 19 évesen mi akadálya lenne?
Nem tisztel Téged ? Nem akar felvállalni a környezetetek előtt?
Azt mondod, eddig még nem vett el, DE MAJD.....
mi lesz MAJD, ami most nincs meg ?
Láttam már lányt is, akinek megnegedték a szülei, hogy kiszórakozza magát egy alacsonyabb osztálybeli fiúval néhány évig, gondolom, a környezetüknél exkuzálták magukat, hogy még tini, aztán a fiú repült, a lány meg hozzáment főorvosúr kevésbbé tehetséges, kevésbbé csinos, de a társaságba jobban belesimuló fiacskájához.
De általában a lányokat szokták így kihasználni.
Mivel akarod a hívőket meggyőzni?
Te se igyál előre a medve bőrére!!!!
Nem vagyok hívő de szerintem 4 év után is ott lehet hagyni valakit.
Sőt, igazán az sem életbiztosítás ha házasságban vesztik el a szüzességüket. Nevelés kell és jellem hozzá,nem önmegtartóztatás.
08:33
Nem csak a tinik lehetnek így, az meg nagyon szomorú, amikor egy ember már nem változik semmit.
12:28
És itt hatalmas különbség van a hívő és a magát hívőnek hívó között. Meg aztán mindenki másban hisz. Lényegében így a hívő szó egy maszlaggá válik.
23:57
Van benne igazság, ha így nézzük ez a kérdés nem csupán hívői kérdés, vagy nem keresztényi.
Én is megszegtem már e téren pár dolgot a parancsolatból,de attól még hiszek Istenben.Maximum majd megbüntet érte,amiért pár csajjal már sexeltem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!