Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az igaz vallas?

Melyik az igaz vallas?

Figyelt kérdés

tudom hogy azt mondanatok,hogy ,,erre a kerdesre mit varsz?,,,meg hogy ,,amit te gondolsz annak,,de en a tobbseg

szavazatara gondolok.

2011. szept. 1. 18:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
8%
Olvasd a Bibliát, imádkozz, és az "igaz vallás" megtalál téged.
2011. szept. 1. 18:50
 2/28 anonim ***** válasza:
55%
MIndenkinek a magáé
2011. szept. 1. 18:59
 3/28 anonim ***** válasza:
49%

Ez a kérdés mindenki számára mást jelent.Ha megkérdeznél mondjuk egy keresztényt és egy krisnást,nyilván a saját vallására voksolna.Én úgy gondolom,hogy ez embertől függ.Én nem érzem magaménak egyiket sem,mert ateista vagyok.Sajnos a világ túlsó felében pont ezért a kérdésért háborúznak egymással és ezért voltak a keresztes hadjáratok.Ha mindenképp hinni szeretnél valamiben,nézz szét a "kínálat" között és olvasgass.A sátánizmust azért nem ajánlom:)

Ha nekem tennék fel ezt a kérdést,én a Buddhizmusra szavaznék a spirituális jellege miatt,pedig ateista vagyok.

2011. szept. 1. 19:01
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
az adóbevallás-hiszek benne és minden évben eljön
2011. szept. 1. 19:01
 5/28 anonim ***** válasza:
62%
Még valami:Egyet értek az előttem szólóval:Jedi Rend.Ha létezne ilyen,tuti belépnékXD
2011. szept. 1. 19:02
 6/28 anonim ***** válasza:
39%

Én keresztényként azt mondom, hogy az amiben hinni tudsz.

Bár a legtöbben talán nem ismerik el, de a vallások nagyon hasonlítanak egymáshoz, az alaptételeik is, ahogy az embereknek élniük kell, vagy ami lesz velük a halál után.

Aki hisz a teremtőben, az szerintem mind az igaz vallásban hisz, csak más szemszöget választott magának.

Ehhez olvastam egyszer egy nagyon jó könyvet, az volt a címe, hogy a Prófétanő. Nem tudom ki írta, de érdemes elolvasni.

2011. szept. 1. 19:13
 7/28 anonim ***** válasza:

az igazi vallás amiben hiszel.

ugye amit elhiszek azt vallom.

hozzám legközelebb a hinduizmus áll.

2011. szept. 1. 23:00
 8/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem ismerkedj meg különböző vallásokkal, ismerkedj meg azok szent könyveivel, és meg fogod kapni a kérdésedre a választ, de ebben senki nem tud segíteni neked, magadnak kell erre megtalálni a választ.

Tudok ajánlani egy linket, ahol van mindenféle, vallások, életmód, stb.

Életmód útkeresőknek, és a világvallások menüpontban olvashatsz a különböző világvallásokról információkat.

Itt a link: www.ahimsa.hu

Üdv: Napirai

2011. szept. 1. 23:28
 9/28 Sághegyi Csaba ***** válasza:
89%
Vallásokban nem hiszek. Isteni kijelentésben igen. A Bibliára voksolok, megvannak az okaim. Mindamellett az a javaslatom, hogy - függetlenül attól, miben hiszel - először kérd meg az igaz Istent, hogy ha ő van, akkor jelentse ki magát neked. Aztán pedig keress, vizsgálj, és nézd meg, mire jutsz. Én 16 évesen kértem Istent, hogy szóljon, ha van. 18 évesen hitre jutottam. Most 34 éves vagyok.
2011. szept. 1. 23:31
 10/28 anonim ***** válasza:

"Én úgy gondolom,hogy ez embertől függ"

Nem inkább Istentől?

Ha van Isten, akkor nem lenne logikus az Ő akarata és elvárása szerint gondolkodni?

2011. szept. 2. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!