Hiszel Istenben?
@gyv2:
Úgy látom, ma nem vagy valami vidám. :(
Amúgy igazad van, unalmas, ha hetente ugyanazt megkérdezi valaki. Végigolvastam 3-at azok közül, amiket belinkeltél, de nem bírok többet...
Am. "egyik-másik". :)
'Isten a bizonytalanokat szereti a legkevésbé....'
Netán bensőséges viszonyt ápolsz vele, hogy ennyire biztos vagy ebben?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:18
Nem tudom, kinek címezted a válaszodat, mert nem írtad oda. És nem értem, miért idegesítő számodra, ha egyesek hisznek Istenben. Tudod, két nagy csoport van: az egyik hisz, a másik nem. Egymást meg teljesen jól el lehet viselni, ezt hívják toleranciának. :)
És mi köze a hitnek ahhoz, hogy kinek milyen problémája van vagy nincs? Szerintem nem túl sok.
Ma derült ki.Ismerősnek ,aki vastagon keresztény, csontvelő rákja van.1 hónap múlva el lesz kapálva,ahogy illik.Ahogy felénk mondják: szép temetés,csúnya halott.Biztos azért kell ilyen korán mennie,mert az Úr imádja és szeretne bandázni vele.32 éves.33 már nem lesz.3 éhes árvája éhen fog dögleni a rokkant anyjával együtt.
TE HISZEL ISTENBEN????????????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!