A pápa miért fél a haláltól ha hívő?
- Én sosem hallottam tőle, hogy félne a haláltól, úgyhogy nem tudom, mire alapozod ezt a kérdést.
- "Gondolok itt a szuperpáncélos kocsikra stb." - áhá, szóval szerinted, ha valaki óvintézkedéseket tesz a saját biztonsága érdekében, akkor fél a haláltól. Ezek szerint egyetlen hívő embernek sem szabad bekapcsolnia a biztonsági övét az autóban, sőt légzsákos autót sem vehet, mert még a végén megvádolják, hogy nem elég erős a hite, fél a haláltól?! :) Megmosolyogtatóan buta feltételezés.
A pápa az átlagembernél nagyobb életveszélynek van kitéve, ha kimegy az utcára, ezért az átlagembernél komolyabb biztonsági óvintézkedéseket tesznek az érdekében. Ennyi.
Másrészt az is lehet, hogy utálja a páncélozott autókat, de muszáj abban furikáznia, mert ez a szabály. Egy miniszterelnök sem választhat, hogy nyilvános szereplései során kell-e neki a testőrség vagy nem. Legfeljebb megmondhatja, hogy hova ne kísérjék el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!