Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek a 2012. december.21-i...

Hisztek a 2012. december.21-i világvégében?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés azért van a valláskritikában mert ez a maja valláshoz kapcsolódik! És ha valaki tudna olyat mondani ami miatt biztosan megtörénik, vagy ellenkezőleg biztosan nem, akkor az írjon!
2011. aug. 21. 01:12
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

előző előtti vagyok!

Tudod te egyáltalán mi az a polaritás?

2012. ápr. 29. 14:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem, ebben a szövegkörnyezetben nem tudom értelmezni.
2012. ápr. 29. 15:02
 23/28 anonim válasza:
-.- a polaritás a föld mágnesessége-.-
2012. máj. 9. 16:01
 24/28 anonim ***** válasza:
És az mitől változna meg?
2012. máj. 10. 00:15
 25/28 anonim ***** válasza:

Amúgy a fizikusok is jósolják, hogy pár száz éven belül várható.

A kőzettani vizsgálatok kimutatták, hogy a megszilárduló fémekben ciklikusan hol az északi és hol a déli sark felé vannak tájolva a mágneses részecskék. Ezzel bizonyították a ciklikus pólus váltás elméletét. - Igyekeztem magyarba fordítani.

2012. máj. 10. 03:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Érdekes, de nem mernék rá fogadni nagyobb összegben, hogy ez december 21-én „világvégét” fog okozni.
2012. máj. 10. 21:10
 27/28 anonim válasza:

2012. december 21.-én fog fordulni a maja naptár, kvázi ciklust vált. Ez olyan mint, hogy a Gergely-naptárban december 31. után január 1.-je -egy új ciklus- jön és nem a világvége.

A maja naptártól meg azért fosnak a tudósok meg a sok hülye mert a korhoz képest amiben éltek elég fejlettek voltak és akkor már biztos jobban tudták a dolgokat mint ma az atomkorban a hihetetlen technológiai szint mellett. Chö ... ugyan már

2012. jún. 10. 07:53
 28/28 anonim válasza:
A majanaptárban nem azt írták hogy világvége hanem két üzenet volt a végén. Az egyik ilyen üzenet, hogy nagy változás lesz. Ezt a tudósok már meg is magyarázták egy rezgésátállással. A másik üzenet ami szerintem a fontosabb úgy szól, hogy hosszú utunkról visszatérünk. Tehát nem világvége lesz csupán aki elkészítette jön vissza és folytatja.
2012. jún. 15. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!