Ez a kérdés azért van a valláskritikában mert ez a maja valláshoz kapcsolódik! És ha valaki tudna olyat mondani ami miatt biztosan megtörénik, vagy ellenkezőleg biztosan nem, akkor az írjon!
Nem, ebben a szövegkörnyezetben nem tudom értelmezni.
2012. ápr. 29. 15:02
23/28 anonim válasza:
-.- a polaritás a föld mágnesessége-.-
2012. máj. 9. 16:01
24/28 anonim válasza:
És az mitől változna meg?
2012. máj. 10. 00:15
25/28 anonim válasza:
Amúgy a fizikusok is jósolják, hogy pár száz éven belül várható.
A kőzettani vizsgálatok kimutatták, hogy a megszilárduló fémekben ciklikusan hol az északi és hol a déli sark felé vannak tájolva a mágneses részecskék. Ezzel bizonyították a ciklikus pólus váltás elméletét. - Igyekeztem magyarba fordítani.
2012. máj. 10. 03:25
26/28 anonim válasza:
Érdekes, de nem mernék rá fogadni nagyobb összegben, hogy ez december 21-én „világvégét” fog okozni.
2012. máj. 10. 21:10
27/28 anonim válasza:
2012. december 21.-én fog fordulni a maja naptár, kvázi ciklust vált. Ez olyan mint, hogy a Gergely-naptárban december 31. után január 1.-je -egy új ciklus- jön és nem a világvége.
A maja naptártól meg azért fosnak a tudósok meg a sok hülye mert a korhoz képest amiben éltek elég fejlettek voltak és akkor már biztos jobban tudták a dolgokat mint ma az atomkorban a hihetetlen technológiai szint mellett. Chö ... ugyan már
2012. jún. 10. 07:53
28/28 anonim válasza:
A majanaptárban nem azt írták hogy világvége hanem két üzenet volt a végén. Az egyik ilyen üzenet, hogy nagy változás lesz. Ezt a tudósok már meg is magyarázták egy rezgésátállással. A másik üzenet ami szerintem a fontosabb úgy szól, hogy hosszú utunkról visszatérünk. Tehát nem világvége lesz csupán aki elkészítette jön vissza és folytatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!