Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánisták irjanak hogy lehet...

Sátánisták irjanak hogy lehet imádkozni Sátánhoz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 09:38
1 2
 11/16 eric_one ***** válasza:

Lucifer az egyik leghatalmasabb és legszebb angyali fejedelem, aki Isten fölkent kerubja volt. Felfuvalkodott különleges szerepe és hatalma miatt. Isten ellen lázadást szervezett Ádám teremtése előtt. Célja az volt, hogy egyenlővé tegye magát Istennel. Lázadásába magával vonta az angyalok egy részét is. Erre válaszul Isten Lucifert minden követőjével együtt levetette a mennyből. Így lett Lucifer Sátánná, Isten ellenfelévé. A Biblia több néven említi Sátánt, amelyek egyúttal fő tevékenységeit is meghatározzák. Ilyenek: pusztító, vádló, tolvaj, ördög, rágalmazó, hazugság atyja, embergyilkos, e világ istene, a levegőbeli hatalmasságok fejedelme, stb. Követőiből királyságot szervezett, amelynek ő a vezetője.

De szeretném hozzátenni hogy Jézus legyőzte a sátánt, tehát ne akarj egy vesztes csapathoz tartozni. Egy bukott angyalt nem kell imádni, mert ha imádkozol hozzá akkor azzal kimeríted az imádás fogalmát is.

2011. aug. 3. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem jellemző az imádkozás...Ha valami rosszat csinálsz(élőlényeket kínzól stb) akkor azzal tisztelegsz a sátánnal.az tetszik neki.de ne csináld! ez nagyon rossz! Crowley meg ezek beteg,boldogtalan emberek voltak te is az akarsz lenni ?
2011. dec. 12. 22:26
 13/16 predators máté ***** válasza:
én is akarok mert az egyik osztálytársamnak akarok bosszút álni 10/f
2014. ápr. 24. 14:42
 14/16 anonim válasza:

Itt megtalálod

[link]

2020. márc. 24. 17:02
 15/16 anonim válasza:
Én is Sátánista vagyok, és bár én is keresem még a jó imádkozást, leírom amit tudok.Én leülülök, néha gyertyával, és egyszerűen tisztelettel beszélek Sátán hoz és Mother Lillith hez, és az imákat "köszönöm" el zárom. Nem rudom mi a legjobb, sokáig kersztény voltam, így pl az ima módja amit nehezebben tudok.
2021. jan. 23. 09:57
 16/16 Random valaki válasza:
Nem teljesen igaz amit a többiek mondtak, mert 2 féle sátánizmus van, van az Atheisztikus és a Theisztikus, az Atheisztikus az amit fentebb magyaráztak el, a Theisztikus amikor hiszel abban hogy a sátán létezik meg a pokol meg minden, nézz utána googleben vagy könyvekben ennek a fajta sátánizmusnak, amúgy ebben sincsenek áldozások meg ilyenek, én Theisztikus sátánista vagyok
2023. febr. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!