Miben látod az általad gyakorolt vallás lényegét, és miben egy tetszőleges, nem általad gyakorolt vallásét?
Először is szeretném kiemelni, amit az egyik kommentelő felvetett, vagyis, hogy isten létezésére nincs kézzel fogható bizonyíték. Illetve nem is kiemelésre gondolok itt, hanem egy afféle válaszra, na de arra sincs bizonyíték, hogy nem létezik. Ezt a szempontot sokan nem nézik. Egy másik dolog, amihez hozzáfűznék, hogy az emberek azért hisznek istenben, mert ez reményt ad nekik, hogy a halál után még vár rájuk valami. Nos, ez lehet, hogy így van, de azok az emberek boldogabbak, elárasztja őket a béke, a szeretet és a remény.
Nem rég találkoztam hozzám hasonló fiatalokkal. Táncoltak és hitet hirdettek, de nem a szokásos módon. Kiskoromban, mikor hittanra jártam, belénk vertek minden féle parancsolatot meg szokást ami a hívőknek szükséges. A fiatalok viszont azt mondták, isten úgy szeret, ahogy vagy. Ez annyit jelent, mindegy, hogy mit tettél eddig, ha a szívedben jóakarat, jó szándék van. Volt amelyik elmesélte milyen mélyen érintették családi dolgok. Agresszív volt, fiú létére lányokat is ütött már meg. De mikor ott ránéztem, a béke és a szeretet áradt tekintetéből és a beszédéből is. ÉN sokszor gondolkodtam ezen, és jelenleg nem tudom, hogy vagyok vele.
az altalam gyakorolt-et MINDENBEN!!
a masiket??SEMMIBEN!!nem erdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!