Miben látod az általad gyakorolt vallás lényegét, és miben egy tetszőleges, nem általad gyakorolt vallásét?
Kedves kérdező! Általában minden vallás azt állítja magáról, hogy az az igaz vallás. Szerintem meg olyan, mint a pénz vizsgálata. Csak az igazi pénzt kell jól megnézni, és utána rögtön fel fogod ismerni az összes hamisat. Ugyanez van a vallással is ,a Bibliából megtudhatod melyik az az egy vallás, amelyik igaz!!! Tanulmányozd a Bibliát és megtudod az igazságot!!! Jehova Tanui szívesen segítenek neked ebben, hisz ŐK azért vannak ,hogy az embereknek megmutassák a helyes válaszokat.
"...egy Úr, egy hit, egy keresztség,egy Istene és Atyja mindenkinek, aki mindenek fölött és mindeneken keresztül és mindenekben ott van..."
Biblia- Efézus 4: 5, 6 versek
Szép napot mindenkinek!
Sajnos mindegyik vallásban van hiba és backdoor.
Jehova Tanuít nem nagyon ismerem, de amit az utcán látok, attól kiráz a hideg.
00:35- ösnek:
Azt mondod hogy a kerszténység haszonlesésből ered.
Mt 19,21 - "Ha tökéletes akarsz lenni - felelte Jézus -, add el, amid van, az árát oszd szét a szegények között, így kincsed lesz a mennyben. Aztán gyere és kövess engem!"
Gondolom érted mit akarok ezzel mondani. Lehet vannak olyanok akik magukat kereszténynek nevezik és haszonlesők, de az igazi keresztény az aki Jézust követi.
A két utolsónak teljesen igaza van.
Az már egyébként régen rossz, ha valaki csak azért "jó", mert fél a haláltól, vagy valami büntetéstől...
Keresztény valóban az, aki Jézust követi, de sajnos ha megnézzük a történelmet, az egyházak csináltak mocskos dolgokat és megpróbálták kisajátítani Jézust is...
Szia!
Az én vallásom a Szcientológia.
Számomra a lényege, hogy szellemi lények vagyunk és nem csupán egy test és hogy van élet a test halála után. Létezik tudás és gyakorlati módszerek, hogy jobb szellemi állapotba kerüljünk és segítsünk másoknak is jobb állapotba kerülni.
Minden más vallás legfőbb lényege szerintem, hogy valamilyen formában hisz a szellemi létezésben. Ez már önmagában nagyon értékes gondolat és az erkölcsös és etikus viselkedés alapja.
Vallásom alapítójának L Ron Hubbardnak tanításai valamint saját meggyőződésem szerint is tisztelem mások vallásos hitét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!