A hit gyülekezeténél mi ez a sírás?
Figyelt kérdés
egyik hitgyülekezetes ismerösömtöl hallottam, hogy hitgyülekezeten sirtak, vagy nemtudom mi, de volt aki osztogatta a papirzsepiket meg minden. Mi volt ez?2009. ápr. 6. 14:58
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy démonűzés volt.Akkor mondjuk nem sírnak, hanem szabadulnak,van akiből jön váladék,üvöltés.
2/9 anonim válasza:
hát figyi sztem igazán racionális okot ne keress egy ilyen bandánál ....
3/9 anonim válasza:
hitgyülekezet... : DDDDDDDD
náluk semmin ne lepődj meg
5/9 A kérdező kommentje:
légyszi olyanok irjanak akik hitgyülekezetesek
2009. ápr. 6. 21:13
6/9 anonim válasza:
Én tíz évig jártam,és kollektív sírás soha nem volt ott.Voltak,akik azért sírtak, mert Isten szeretete átjárta őket.Engem is.
7/9 anonim válasza:
hello
én csak siemerek olyat, aki hgy-s... szvsz lehet h téll démonűzés volt, másrészt lehet h a bűnei felett sír, v annyira ott van Isten jelenléte, a szent szellem és azért, sok alternatíva van...
8/9 anonim válasza:
Én azóta nem packázok velük mióta megdugtam egy hitgyülis fószer lányát és felpofozott, azért nem ütöttem vissza mert ottvolt a csaj is, de az a mákja is egyben...
9/9 anonim válasza:
Isten jelenléte ott lehetett. És azért sírt, mert megbánta a bűneit. Nekem is volt többször olyan, de ez nem csak a hit gyülekezetében lehet. Nekem volt olyan hogy otthon a szobámban imádkoztam kértem, hogy az Úr töltsön be a jelenlétével és abban nem lehet csak úgy megmaradni akaratlanul is sírtam és megbántam a bűneimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!