Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek rám találhat...

Szerintetek rám találhat Irakból, idejöhet és bánthat?

Figyelt kérdés

Msn-eztem egy iraki csávóval, minden jól ment, szimpik voltunk egymásnak, nem volt különösebb flört, mert ugye távolság, és az angolja is gyér.

Tudja a nevemet, h Magyarországon lakom (várost nem), hogy melyik főiskolára járok, küldtem neki 3 képet magamról, ő is 3at magáról, tudja a mail címemet is ugye és úgy emlékszem mást nem.

Na mikor valahogy arra került a szó h előző kapcsolatok, mondtam h nekem csak 1 kapcsolatom volt, sok évig tartott és vele vesztettem el a szüzességem is, de már vége a kapcsnak

ezen teljsen kiakadt, azt írta h bűnös vagyok, és majd Isten ezt nem tűri és ez undorító. meg h ő még szűz és várni fog a házasságig

Erre elkezdtem magyarázni hogy bizonyos kulturális különbségek vannak az országaink közt stb..

Asszem megsértettem a vallását vagy a kulturáját vagy valamijét azzal h nem mutattam megbánást hanem magyaráztam hogy itt el nem elítélendő és én se érzem magam bűnösnek, hisz elmúltam már 20 is mikor először szexeltem, és azt is egy olyan férfival akivel már 1 éve együtt jártam és 3 hónapja már együtt laktunk!!

na szal, nem érette meg!

szerintetek van okom félni???

2011. júl. 26. 03:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Inkább amiatt kellene félned, hogy bűnös vagy :)
2011. júl. 26. 18:52
 12/39 anonim ***** válasza:

Már látom két hét múlva mi lesz a Híradó szenzációja.

-Iraki elkövető...

2011. júl. 26. 21:28
 13/39 A kérdező kommentje:
basszus...
2011. júl. 26. 23:08
 14/39 anonim ***** válasza:
nyugiiii!! mennyi esély van rá, hogy megtalál téged "valahol az országban", még ha tudja is hova jársz, nem tud megtalálni még egy városban sem!! nagyon nehéz lenne... Különben is, mit tenne? Szerintem meg sem ismerne,ha meg igen, mit fog csinálni?? Nem hinném hogy nyilvános helyen megtámad, vagy betör a lakásodba, és ott, stb.. Ne parázz... Tuti nem fog csak ezért Magyarországra jönni, és szerintem otthon röhög rajtad!! De majd tényleg írj fejleményt léccy, nagyon kíváncsi vagyok!!!
2011. júl. 27. 19:18
 15/39 A kérdező kommentje:
fejlemény eddig az van h azt mondta h ha megbánást mutatok és nem teszem többé házasság előtt és kérem az Úr bocsánatát akkor nem érdemlek súlyos büntetést és kínokat de sose leszek oly értékes nő mint azok akik szűzen mennek férjhez :D
2011. júl. 27. 20:08
 16/39 anonim ***** válasza:
őszinte férfi, az tény
2011. júl. 27. 22:47
 17/39 anonim ***** válasza:
Egy fanatikus embert ismertel, de felni valod nincs, tehat elkell felejteni ezt, es tanultal belole remelem!
2011. júl. 29. 00:05
 18/39 anonim ***** válasza:
Miért jönne ide? :))
2011. júl. 29. 09:08
 19/39 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy bevarrattad.
2011. júl. 29. 09:09
 20/39 anonim ***** válasza:

Ezt most én se értem. Szerintem a magyar nők, de legalábbis mai lányok 100%-a ilyen. Most ennyi erővel mindannyiukon bosszút állhatna. Szerintem ezt mondd meg neki.

Elég érdekes lenne, ha csak ezért vállalna egy utat Irakból. Egyébként meg a törvény téged véd. Jogod van szexelni, nem? Ha tudod te is az adatait, pláne a fényképét, akkor jelentsd valahol, ha komolyra fordul, de igen meg lennék lepődve, ha ezért eljönne.

2011. júl. 29. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!