Szerintetek rám találhat Irakból, idejöhet és bánthat?
Msn-eztem egy iraki csávóval, minden jól ment, szimpik voltunk egymásnak, nem volt különösebb flört, mert ugye távolság, és az angolja is gyér.
Tudja a nevemet, h Magyarországon lakom (várost nem), hogy melyik főiskolára járok, küldtem neki 3 képet magamról, ő is 3at magáról, tudja a mail címemet is ugye és úgy emlékszem mást nem.
Na mikor valahogy arra került a szó h előző kapcsolatok, mondtam h nekem csak 1 kapcsolatom volt, sok évig tartott és vele vesztettem el a szüzességem is, de már vége a kapcsnak
ezen teljsen kiakadt, azt írta h bűnös vagyok, és majd Isten ezt nem tűri és ez undorító. meg h ő még szűz és várni fog a házasságig
Erre elkezdtem magyarázni hogy bizonyos kulturális különbségek vannak az országaink közt stb..
Asszem megsértettem a vallását vagy a kulturáját vagy valamijét azzal h nem mutattam megbánást hanem magyaráztam hogy itt el nem elítélendő és én se érzem magam bűnösnek, hisz elmúltam már 20 is mikor először szexeltem, és azt is egy olyan férfival akivel már 1 éve együtt jártam és 3 hónapja már együtt laktunk!!
na szal, nem érette meg!
szerintetek van okom félni???
Már látom két hét múlva mi lesz a Híradó szenzációja.
-Iraki elkövető...
Ezt most én se értem. Szerintem a magyar nők, de legalábbis mai lányok 100%-a ilyen. Most ennyi erővel mindannyiukon bosszút állhatna. Szerintem ezt mondd meg neki.
Elég érdekes lenne, ha csak ezért vállalna egy utat Irakból. Egyébként meg a törvény téged véd. Jogod van szexelni, nem? Ha tudod te is az adatait, pláne a fényképét, akkor jelentsd valahol, ha komolyra fordul, de igen meg lennék lepődve, ha ezért eljönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!