Mit jelent egyesek számára a 144000?
Miért ne használjon itt nevet az, aki az Igazságról beszél!
Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!
Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?
Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam.
Többször előfordult, de kétszer volt konkrétan megfigyelhető, hogy egyik napról a másikra, hirtelen 10-20%-ot esett a „hasznos válaszok adásának” értéke!
Mindkét esetben karakteres igazságokról írtam, amivel 1 vagy 2 névtelen ember mocskolódó módon is el kezdett minősítgetni. Nem reagáltam rájuk, főleg nem az ő közönséges stílusukban.
Másnap azt tapasztalom, hogy meredeken zuhant a „népszerűségem” 10 vagy akár 20%-ot is, holott ez elvileg képtelenség lenne. Miután én bárkit minősítek, soha nem változik a % értéke.
Ebből következik hogy egy-két, de még 10-20 elmarasztaló vélemény sem tud legfeljebb 1-2 %-ot rontani, de ilyen hatást biztos nem.
(Van olyan akivel személyesen is levelezek, mert tanácsokat kér, tehát annyira hülyeségeket nem írok.)
Hogyan lehetséges ez, amikor mindig igazságról írok és tudom, mert írják sokan, hogy egyetértenek velem... Tehát nyilván pozitív vélemény is szokott érkezni, de mégis ilyen alacsony és csak csökkenő az értékelésem?
Tehát akkor mennyi negatív értékelést kellett egy este adni rám? Én úgy vélem legalább 200, de inkább 500 negatív vélemény volt szükséges ehhez.
Sőt mivel mindenki csak egyszer adhat egy feleletre negatív vélemény, ezért azt is meg kellett tenni (szervezni), hogy NÉV ALAPJÁN megkeressenek és az összes, régebbi, más helyen található válaszaimat is és MINDEGYIKRE negatív véleményt KELLETT adni!
Így működnek itt nagy falkástul, az Igazságot üldöző, Istentagadó sátáni eszmetársak.
A tapasztalat tehát az, hogy itt bizony a hazugságot vonyító, igazságot üldöző hiénák nagy csordákban járnak és ha nevedet vállalod, akkor biztosan számíthatsz arra, hogy elértéktelenítik szavaidat azzal, hogy lenyomják az értékelésed.
Engem ugyan nem érdekel, mert tudom hogy ebben a sátáni világban üldözik az Igazságot, tehát büszke lehetek rá, ugyanakkor a naiv olvasókat mégiscsak megtéveszti és eltereli az igazságról, mert ezután vagy előítélettel olvasnak, vagy pedig el sem olvassák amit írtam.
Bea!Légyszi olvasd már el a Római lev.11.részét!Isten nem vetetette el az Ő népét,hiszen újra megalakúlt Izrael álama.1948.ban,és a teplom felépítéseis nemsokára elkezdődik,ahova majd az Antikrisztus beül.(Teszalónikai lev).Figyel,nem vitatkozni akarok csak a Biblia áláspontját.közlöm dióhélyban.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!