Akik nem szexeltek a nászéjszakájukig, azoktól kérdem, hogy milyen volt?
Figyelt kérdés
Milyen lelkileg ez az egész, egyszer csak egybe kelni úgy, hogy előtte nem volt még aktusod száz számra? Milyen ezt fizikailag megtapasztalni?2011. júl. 18. 23:12
11/13 anonim válasza:
Ez nem indok, hanem ez a helyzet.
12/13 anonim válasza:
a nászéjszakán volt az első felejthetetlen élmény volt szerintem sose fogom elfelejteni azt a gyengédséget azt a szeretetet és azt a csalódást amit akkor kaptam . rájöttem mélyvízbe zuhantam.. mivel azthittem hogy egy tűzről pattant menyecskével fogok élni helyette kaptam egy olyan nőt aki az ágyba csak kiterül és fekszik mint egy fadarab én emg dolgozzam magam agyonra. jouul meg szívtam de legalább jol főz. ilynek a magyar nők / nagy része , szül egy gyereket vagy többet azt szétfolyik mint zsír a tálba és még csudálkozik ha éjjel szexfilm előtt meresztem a szemem.
13/13 A kérdező kommentje:
:( Nagyon sajnállak. Vallási okokból vártál eddig? Mennyi ideje vagytok együtt? Lehet majd bevadultok, kitartás. Ilyenkor jól jön valami kreativitás, ami felrázza az embert, jelen esetben a feleséged. Az szép hogy szereted, de muszáj a szexet is szeresd vele, különben örök gyötrődés marad csak. Fontos a nyitottság is, beszéld meg vele a problémádat. A beszélgetések nagyon sokat tudnak ám segíteni.
2011. aug. 12. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!