Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy bírjátok ki szex (vagy...

Hogy bírjátok ki szex (vagy petting nélkül - azt szabad? ) ha komoly kapcsolatban éltek és együtt tervezitek a jövőt? Vagy azért házasodtok hogy végre együtt legyetek?

Figyelt kérdés

Olyan esetekre gondolok

hogy például már az eljegyzés már megvolt és 2012 májusban lesz az esküvő. Akkor addig semmit nem csináltok?

2011. júl. 5. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont nem vallásos vagyok. Ismerem Istent, személyes kapcsolatom van vele. Ez nem dogmatikára épülő vallásosság, hanem egy atyai-gyermeki kapcsolat. Örülök h erkölcsösök vagytok, én nem is ítélgetek senkit el semmiért, viszont a saját kapcsolatunkban meghúztunk határokat, korlátokat, mint az esküvő, stb... Tudom, hogy a korlátról sokaknak rossz dolog jut eszükbe, de mi akadályoz minket abban, hogy lezuhanjunk egy lépcsőházban, vagy egy hídról? A korlát.
2011. júl. 6. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha Istent követed akkor az az első mindenben hogy mi a kedves neki, és Ö helyesli-e vagy sem.
2011. júl. 7. 10:30
 13/15 anonim válasza:
100%
Hat nekem is ilyen ferfi kell, mint az utolso elotti valaszado, a kereszteny. Isten aldjon teged es a parodat es kivanom, hogy legyetek nagyon boldogak egyutt ezutan is. Remelem, hogy en is talalok majd magamnak egy ilyen ferfit aki ennyire tisztesseges es Isten gyermeke.
2011. júl. 8. 04:24
 14/15 Foxxy Love válasza:
39%
20 éves keresztény fiútól kérdezném, hogy ha olyan tiszta és szép dolognak tartja a szexet amit Isten nekünk adott akkor mégis mért ne akarná hogy azzal tedd akit szeretsz és akkor amikor jónak látod nem akkor amikor elvetted feleségül? Ha komolyan szereted nem egy papír fogja mégszebbé tenni..és a ti szépségetek sem fogja tönkretenni más gonoszsága. Persze tisztellek titeket ezért az önmegtartóztatásért, de nem értem mért pont azt ne tehetnéd ami a legjobb, hisz azért van..
2012. febr. 5. 23:23
 15/15 A kérdező kommentje:
egyetertek :)
2012. febr. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!