Hogy bírjátok ki szex (vagy petting nélkül - azt szabad? ) ha komoly kapcsolatban éltek és együtt tervezitek a jövőt? Vagy azért házasodtok hogy végre együtt legyetek?
Mi nem azért házasodtunk össze, hogy "végre" együtt legyünk, de tény, hogy mondhatni nagyon gyorsan összeházasodtunk, és az esküvő előtt nem volt semmi. Nem nekem volt ez fontos, hanem a férjemnek, mert ő vallásos. Én meg úgy voltam vele, hogy még akkor is nagyon nagyon nagyon szeretem őt, ha egyáltalán nem passzolunk az ágyban, bár szerintem azért össze lehet csiszolódni, csak idő meg türelem kell.
Tudom, hogy manapság ez nagyon furcsa, a mi helyzetünkben meg még furcsább volt, nem is mondom azt, hogy mindenki kövesse a mi példánkat, de nekünk így jó volt.
Arra nem tudok válaszolni, hogy konkrétan HOGY bírtuk ki addig, mert ez nem igazán okozott nehézséget. Elfogadtam, hogy ez van, pontosabban azt, hogy két lehetőség van: vagy így, mint házaspár leszünk együtt, vagy sehogy. Az előbbit választottam, és egyáltalán nem bántam meg :)
Ez a kérdés -hormonális adottságoktól függöen- bizonyára nagy önmegtartóztatást követel...
De az ember szellemi lény, tehát a szellem a "hús" fölött képes uralkodni.
Istent mindenben segítségül kérhetjük, így ebben is.
Azonkívül kerüljük a "veszélyes", csábító helyzeteket lehetöleg el.
A Szüzanya különben ígéri ilyen problémákban az "oltalmát", ha erre Öt is mindíg kérjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!