Szoktad nézni a 700-as klubbot?
Figyelt kérdés
Amerikai közéleti, és keresztény sorozat az ATV-n minden nap este 23:15-i kezdettel.2011. júl. 1. 09:54
1/7 anonim válasza:
Régen megnéztem néhányszor. A legtöbb adás már nagyon régi,és a történetek nehezen hihetők.
2/7 anonim válasza:
Süket, primitív katyvasz. A mai magyar élet nem erről szól. Gondolom, ingyen megkapta a csatorna vagy valami jelképes összegért, és tölteléknek leadják. Ennél többre becsülhetnék a nézőiket.
3/7 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltam megnézni, de 20 percnél nem bírtam tovább.
4/7 anonim válasza:
Igen, szoktam nézni és nagyon szeretem! Sok új van benne, nem csak régiek!
5/7 anonim válasza:
Néha, ha kapcsolgatok, bele szoktam futni. Öt perc után rendszerint már tépem a hajam.
Nem a vallással van bajom, de ennyire szájbarágós műsort még az életben nem láttam.
6/7 anonim válasza:
Segített visszatalálnom Istenhez és abban a nehéz időszakomban szükségem volt rá, hogy nézzem mindennap.
Mostanában már nem nézem mert találtam olyan oldalakat amik nagyobb segítséget nyújtanak.
7/7 anonim válasza:
Nézem, egyébként olyan mint a tv shop, isten jön és segít, rendelje meg most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!