Tiszta a lekiismereted?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 00:35
2/16 anonim válasza:
Kinek az? Mindenkinek van bűne, tehát senkinek nincs.
3/16 anonim válasza:
Nincs lelkiismeretem.
Csak józan és tiszta eszem.
5/16 anonim válasza:
Még tisztább, mint kolopeléé. :D
6/16 anonim válasza:
Tiszta, mint a Nyugati aluljárója :D
7/16 anonim válasza:
"Lelkiismeretem tiszta, hiszen veszem a tiplit, asszed nincsen ennek esze, hisz ez mindig csak szív"
:P
9/16 anonim válasza:
Igen. De nem azért, mert különösen jó ember vagyok, hanem mert a régi bűneim megbocsáttattak, a következményeiket is megszenvedtem. Igyekszem mindig a lelkiismeretem szerint dönteni és cselekedni, ha nem eszerint cselekszem, akkor háborog a lelkem, magamba kell néznem és helyretenni a dolgokat.
10/16 anonim válasza:
A kérdésed csak félkérdés!
A lelket az Isten lehelte belénk (Ádámon keresztül) és az isteni lélek csak "tiszta" lehet!
Ki kellett volna egészítened: ... és van bűnöd? Mert bűnöd lehet, attól még a lelkiismereted tiszta. Ha hívő vagy és elfogadod Jézus Krisztust, akkor pedig bűnöd sincsen, mert kereszt halálával minden bűntől megszabadított. A többi bűnt csak az "embertársaink" találták ki, első sorban a papok, hogy jól éljenek a hiszékeny emberek adományaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!