Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pap szeretnék lenni mi a teendőm?

Pap szeretnék lenni mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Hátrány e ha valaki nem tud énekelni?
2009. márc. 25. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

19:02!

Mit lopnak a papok?

Régen volt egyházi adó (tized),de hogy most lopnának azt én nem érzem valós vádnak. Ha adsz adományt, akkor maximum azt, de abban sem lehetünk biztos, főleg abban nem, hogy ez általánosságban így van.

2009. márc. 25. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, aki itt azt állította magáról, hogy pap, hazudott. Egy pap nem mond ilyeneket és nem ilyen stílusban fog írni. Ha meg igen, akkor nagyon szégyelje magát.

Ha pap akarsz lenni, akkor mindenképp teológiára kell menned. Ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond, mert azt számít, hogy te ehhez érzel elhivatottságot. Sok olyan papot nem hallottam, aki abszolút nem tudott énekelni, de ez ne tántorítson el, végülis itt az énekhang nem prioritás. Csak ezért ne válassz mást.

2009. márc. 26. 07:37
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ne akarj pap lenni. Ha meggyőződéses vallálos vagy az más de a katolikus egyház egy vicc, az írott történelem során az egyik legvéresebb múltra tekinthet vissza, beleértve a diktátorokat is. Inkább győzd le a gátlásaid, dugj egy jót, az jobban tetszik Istennek, mintha kangörccsel aludnál minden este, másnap ministránsfiúk farkát buzerálnád, miközben az "igazságról" prédikálsz.
2009. márc. 28. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Mért akarjátok jópáran meggyőzni,hogy ne legyen pap?? A Te életed? Nem,az övé! Akkor? Nem az volt a kérdés,hogy: ,,Szerintetek legyek pap?" Elég baj,hogy ma már nem sokan választják ezt a hivatást. Pedig igen is szügség van rájuk.

Válasz: Hittudományi egyetemre kell jelentkezned. Majd megtanulsz énekelni,nyugi.:) Sok sikert!

2009. márc. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!