Van-e a kapcsolat a szcientológiai egyház és az FLP között?
Hát 2004-ben meggyűlt a bajuk a hatósággal...
11.01.-es
köszi a választ,
akkor most már látom, miért tűntek hasonlónak módszerek, amelyeket aligha nevezhetünk tisztességesnek!
de jó, hogy én nem léptem be, ez a válasz csak egy újabb bizonyíték, hogy jó döntést hoztam annak idején
lehet, hogy a termékek jók, nekem egyenlőre még megfizethetetlenek
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy a déd- és nagyszüleim is mind közel 90 évesen hunyt el, habár soha nem aloeveráztak)
no, további jó agymosást a tagoknak, bár én meghalnék, ha olyan előadásokra kellene járnom, olyan szektaszerű, hogy feláll a szőr a hátamon, és ráadásul milyen unalmasak is, de hát hiába a "behálózást" is tanítani kell :D
12.49-es
köszi a választ, de úgy érzem nem ezt kérdeztem
AZ FLP egy igazságos szervezet több szempontból megvizsgáltam és termékei tényleg egy egészséges étrend kiegészítői lehetnek.
Az üzleti modellje meg egyedülálló, ezért se szeretik a piacon annyira.
Az, hogy vannak FLP-sek, akik Szcientológusok és vannak Szcientológusok, akik FLP-sek.
A fogorvosokkal ugyanilyen kapcsolat van. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!