Mit tanított neked Isten utoljára? (hívőktől kérdezem)
Én egy igét kaptam:
"A balgán rossz kedve mindjárt meglátszik, az okos elrejti kudarcát." Péld. 12,16
Ezen keresztül tanultam meg, hogy bár tény és való, hogy í hívő élete sincs cukorból, de ha szomorúak vagyunk, az mindig kudarc.
Hogy bízzam rá magam, mert gondoskodó.
Minden nap látom, hogy segít, mert eddig mindig jóra fordult a sorsom. Ha rossz ért, az is megoldódott, vagy meg tudtam oldani. Így utólag megértettem, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet elkerülni, de ha belenyugszom a következményekbe, akkor nem azon pánikolok, hogy jajj, mi lesz, hanem tudok a megoldáson gondolkodni, vagy enyhíteni a bajt. És ilyenkor jön ő, és kihúz a pácból.
Nem tudnam megmondani, hogy mi volt az utolso, de parat roviden lejegyeznek: Jezust felreertelmeztek, ezert a sok kepmutato, magat hivonek mutato ember van. A valasokat szinten felreertik. Nem a vallas hanem az Istenbe vetett hit, es Isten gyozelmebe vetett hit. Nem ugy kell elni mint Jezus, nem kell hogy keresztre feszitsenek nezetunk miatt, de beepithetjuk tanitasait eletunkbe.
Az imadkozas jo, de nem eleg, a megfelelo eletmod es eletszemlelet is szukseges.
Isten nem bottal ver...(ez tenyleg igy van)
Aki a gonosszal cimboral, azt nem segiti Isten.
Mindenki kap uj lehetoseget, de aki nem el vele, arra a karhozat varhat.
A legfobb bun a gyilkossag es a demoni magia.
Istent legkonnyebben angyalain keresztul erhetjuk el, es nagy erejuk van.
A demonok angyaloknak adjak neha ki magukat, de egy tiszta szemely eszreveszi, es nem enged a csabitasnak.
Mihaly arkangyal, aki Isten kaonaja, bosszut all a bukottak es gonoszak folott, es halaluk utan pokolba viszi oket.
Egyenlore most ennyi.
www.fenyutjan.blogspot.com
Nehéz igazán jól fogalmazni és irni, ezért előre is elnézést kérek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!