Keresztények! Szerinted az esküvő előtti szex, vagy a drogozás nagyobb bűn?
Kérlek csak akkor válaszolj ha keresztény vagy és persze eljársz rendszeresen templomba/ gyülekezetbe.
Tudom, hogy nincs kis és nagy bűn, a kérdést kérlek értelmezd úgy hogy neked melyiktől lenne nagyobb lelkiismeret furdalásod. Mi után állnál nehezebben Isten elé?
Én keresztény vagyok, de nem egy házasságtól leszünk egy pár(félreértés ne essék, el akarom venni), szóval ha előtte is azzal a nővel vagy, akkor a szex nem probléma.
A drogosokat meg rühellem. Vettem már ki cigit csaj kezéből és nyomtam a nyakára...
Vettem már ki cigit csaj kezéből és nyomtam a nyakára...
Ezt te most komoly csináltál ilyet mert drogozott vagy cigizett?
A cigi az alkohol, de még a kávéban lévő koffein is drog.
És itt felmerül a kérdés, hogy aki kávét iszik az drogozik is? (A kérdésre ne válaszoljatok)
Amúgy igazad van.
A cigielnyomósnak üzenem, hogy van valahol a Bibliában egy olyan rész, hogy ne avatkozz bele más dolgába!!!! ( nem pont így van fogalmazva, de ez a lényeg) SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!