Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tűnik úgy, hogy ad...

Miért tűnik úgy, hogy ad nekem valamit Isten, hogy aztán elvegye tőlem? Mit kell ebből megtanulnom?

Figyelt kérdés

Elég zavaros a szerelmi életem, komoly kapcsolatom nem volt még. Évekig szerettem valakit, de ő engem nem, akik meg engem szerettek, őket meg én nem. Vannak pillanatok, amikor azt hiszem, hogy sosem lesz boldog kapcsolatom, sosem élem át a kölcsönös szerelmet. Aztán megismertem valakit, és azt hittem, most kaptam egy hatalmas ajándékot, és végre velem is megtörténik a csoda. Aztán az egész semmivé foszlott...

Miért villantja fel nekem ISten a boldogságot, ha aztán meg elveszi?

Én el akarom hinni, hogy mindennek oka van, és Isten tudja, mit miért csinál, és el akarom fogadni, hogy ennek így kellett lennie. Csak az nem tudom, miért kellett akkor őt megismernem, hogy aztán el is veszítsem. :'(

24L

2011. jún. 3. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Isten 1 férjet rendelt ki számodra. Kérd meg,hogy mutasson rá,hogy ki az,imádkozz hozzá. Ő nem fog elhagyni téged,ha az Úr egymásnak teremtett titeket.
2011. jún. 3. 22:42
 3/8 Tyler913 ***** válasza:
En hivo vagyok,megsem gondolom,hogy Isten az,aki befolyasolja a Te parvalasztasi lehetosegeidet.Nem hiszek abban,hogy egyvalakit jelolt ki Neked,inkabb abban,hogy Neked kell dontened.Ergo nem Isten az,aki buntet vagy leckeztet Teged ezekkel a dolgokkal.
2011. jún. 3. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felelősek vagyunk mi is azért, ami a kapcsolatunkkal történik. Lehet, hogy ti szúrtátok el, nem kell Istent ebbe belekeverni.
2011. jún. 4. 01:26
 5/8 anonim ***** válasza:

azért mert, és most ne haragudj meg, de valószínűleg tévedésben vagy...Isten ezzel azt akarja neked megmutatni, hogy tudatban EGY vagy mindennel, és nem kell a dolgokhoz ragaszkodj, mivel azok már alapban a te részedet képezik, hiszen csak Isten van, vagyis osztatlan a létezés, nincsen elkülönültség, a dolgok nem külön vannak, csak a fizikai tapasztalatodban jelennek meg látszólag külön, pontosabban kontrasztahtásban, hogy te tudjad hogy a kutya kutya, az piros piros és így tovább, ez csupán segítség, csak az ember a tapasztalásánál félreérti a helyzetet, és ez a téves meglátás épül be a tudatalattijába...szóval Isten csak azt példázza neked ezzel, hogy a fizikai tapasztalat neked csak eszköz, és ami a valóság az az elme/szellem, amelyet megvizsgálva átérezheted, hogy az EGY az Egésszel, hogy nincsen külön, hogy nem veszik el, hogy minden kapcsolódik egymáshoz, hogy mentális szinten nincsen semmiféle különállóság, mert az csak önmagunk megtévesztése, ha azt hisszük, hogy bármi nem önmagunk...nem is véletlen, hogy félünk, vagy önzőek vagyunk...ugyanis ez a tévedés ezt a pszichológiai problémát húzza be magával, és ez a a kettőből burjánzanak el a negatív tulajdonságok és érzelmek...:)

Keresd magadban, az elmédben az Isten és ha őszintén teszed, kinyilatkoztatja magát, mert végső soron Te Az vagy...és ha kéred, akkor tényleg elvezet ahhoz a férfiúhoz, aki a párod...ahogyan egy másik válaszoló állította. :)

üdv és sok sikert

26/F

LastOne.Left

2011. jún. 4. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem látod hogy mi Isten terve azzal ami veled történik, az nem baj, ne foglalkozz vele túl sokat. Inkább próbálj az erényekben fejlődni, ezzel biztos hogy jó irányba haladsz. Azért a szándékért nyugodtan imádkozhatsz hogy egy hozzád illő fiúval sikerüljön találkoznod. Mondjuk egy kilenced lehet hogy jó ötlet lenne.
2011. jún. 4. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt kell ebből megtanulnod, hogy te most sokkal jobban hiányzol Istennek, mint neked az a fiú. Istennek te sokkal drágább vagy, mint neked az a fiú. Rossz a felfogásod a boldogságról, ha azt gondolod hogy téged egy férfi tud csak boldoggá tenni. A boldogság nem szerelem. A szerelem csak egy érzelmi túlfűtöttség. Ennyi. Újjászülettél már Szellemtől? Boldog az lehet, akinek az Úr bűnt nem tulajdonít. Ha megbékülsz Istennel, és megtérsz, akkor felszabadulsz a bűn alól. Ha neked a szerelem az életed célja, akkor vakvágányon vagy. Senki nem fogja tudni betölteni a szívedben azt a szomjas űrt hogy szeressenek téged, csak ha megismered Krisztus minden ismeretet felülmúló szeretetét, és ha Ő gyermekévé fogad téged. De ehhez fogadd el a megváltódat Jézus Krisztust uradnak, és hívd segítségül az Ő nevét.
2011. jún. 6. 00:32
 8/8 világvége1 ***** válasza:
Isten keze nem volt a dologban. Ő ha beavatkozik a világ dolgaiba, csak azért teszi, hogy egy jónak segítsen vele.
2020. jún. 30. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!