Miért tűnik úgy, hogy ad nekem valamit Isten, hogy aztán elvegye tőlem? Mit kell ebből megtanulnom?
Elég zavaros a szerelmi életem, komoly kapcsolatom nem volt még. Évekig szerettem valakit, de ő engem nem, akik meg engem szerettek, őket meg én nem. Vannak pillanatok, amikor azt hiszem, hogy sosem lesz boldog kapcsolatom, sosem élem át a kölcsönös szerelmet. Aztán megismertem valakit, és azt hittem, most kaptam egy hatalmas ajándékot, és végre velem is megtörténik a csoda. Aztán az egész semmivé foszlott...
Miért villantja fel nekem ISten a boldogságot, ha aztán meg elveszi?
Én el akarom hinni, hogy mindennek oka van, és Isten tudja, mit miért csinál, és el akarom fogadni, hogy ennek így kellett lennie. Csak az nem tudom, miért kellett akkor őt megismernem, hogy aztán el is veszítsem. :'(
24L
azért mert, és most ne haragudj meg, de valószínűleg tévedésben vagy...Isten ezzel azt akarja neked megmutatni, hogy tudatban EGY vagy mindennel, és nem kell a dolgokhoz ragaszkodj, mivel azok már alapban a te részedet képezik, hiszen csak Isten van, vagyis osztatlan a létezés, nincsen elkülönültség, a dolgok nem külön vannak, csak a fizikai tapasztalatodban jelennek meg látszólag külön, pontosabban kontrasztahtásban, hogy te tudjad hogy a kutya kutya, az piros piros és így tovább, ez csupán segítség, csak az ember a tapasztalásánál félreérti a helyzetet, és ez a téves meglátás épül be a tudatalattijába...szóval Isten csak azt példázza neked ezzel, hogy a fizikai tapasztalat neked csak eszköz, és ami a valóság az az elme/szellem, amelyet megvizsgálva átérezheted, hogy az EGY az Egésszel, hogy nincsen külön, hogy nem veszik el, hogy minden kapcsolódik egymáshoz, hogy mentális szinten nincsen semmiféle különállóság, mert az csak önmagunk megtévesztése, ha azt hisszük, hogy bármi nem önmagunk...nem is véletlen, hogy félünk, vagy önzőek vagyunk...ugyanis ez a tévedés ezt a pszichológiai problémát húzza be magával, és ez a a kettőből burjánzanak el a negatív tulajdonságok és érzelmek...:)
Keresd magadban, az elmédben az Isten és ha őszintén teszed, kinyilatkoztatja magát, mert végső soron Te Az vagy...és ha kéred, akkor tényleg elvezet ahhoz a férfiúhoz, aki a párod...ahogyan egy másik válaszoló állította. :)
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!