Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem akarok meleg lenni! Mit...

Nem akarok meleg lenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Pontosabban biszex nem...)

Olyan problémával küzdök, hogy tudom nagyon helytelen az azonos neműekkel való szexuális vágyak megélése és rendkívül szégyenlem is magam miatta.

Isten nagyon fontos számomra és nem akarok ilyen életet élni! Nem tudja senki, hogy ilyen vagyok. Nem voltam soha fiúval. De a vágy állandóan idegesít és néha a "bekattanás" határán vagyok. De sajnos ilyen pillanatokban jön az erkölcstelen, tudom, hogy undorító oldalak nézése, amit nagyon elítélek. Naponta túl sokat önkielégítek, ami amúgy is helytelen. De ha nem teszem, olyan ideges vagyok, hogy semmire nem tudok koncentrálni, se tanulni, se olvasni, semmit... Borzalmas...

Kb. 12 éves korom óta, nem csak a lányokra tudok úgy nézni, gondolni, ahogy kellene. Eddig csak lány szerelmeim voltak. Semmi probléma nem volt, minden téren minden rendben volt. A szakítás oka sem ez volt...

Többször próbáltam abbahagyni, de mindig kudarcba fulladt körülbelül egy hét után, mert már szinte aludni se tudtam...

Kérlek adjatok tanácsolat, hogy szokjak le róla, hogyan tudnám megállni?

Olyan válaszokat, hogy nem gáz, fogadjam el magam, stb.. kérem ne írjatok! Nem akarok ilyen lenni!

2011. máj. 30. 19:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
21 leszek, még nem nőttem ki.
2011. máj. 30. 21:28
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Lálálálá nem is fogod soha csak lelkibeteg leszel oké befogtam.
2011. máj. 30. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez ma már teljesen elfogadott dolog, ha nem akarsz boldogtalan életet élni, akkor ne fojtsd el. Az első hiába csak trollkodni akart, igaza van. Ha hinnék istenben, úgy képzelném el, hogy ha már így teremtette a dolgokat, akkor el is fogadja így.
2011. máj. 30. 22:12
 14/27 anonim ***** válasza:
39%
Isten nem teremtette így a dolgokat, hanem az ember hajlott el a JÓTÓL!
2011. máj. 30. 22:18
 15/27 A kérdező kommentje:

Pontosan. Nekem is azért van lelkiismeret furdalásom, mert valószínűleg az abszolút jótól eltér az életem ilyen téren.

Istennek meg szükségszerűen léteznie kell. Ugyanis a fizika is bebizonyította más dimenziók létezését. És a lelkeknek ott kell lenniük. Te sem a tested vagy, hanem az csak egy anyaghalmaz, amire tudsz hatni. Nézd meg youtube-on az Élet a halál után c. filmet! - Érdemes megfontolni...

2011. máj. 30. 22:33
 16/27 anonim ***** válasza:
60%

Ez nagyon jó, hogy komolyan veszed a Bibliát, Isten nem a levegőbe beszél! Én más kísértésekkel küzdök mint te, de azt tudom, hogy a harcot felvenni nehéz, de megéri.

Azt tanácsolnám neked, mint bármely fiatalnak, aki a nemi vágyaival küzd, tagadd meg őket, foglalkozz mással. Majd eljön az ideje, hogy megtaláld azt a lányt, akit Isten neked rendelt és olyan szerelmes leszel belé, hogy senki más eszedben nem jut se fiú, se lány. Addig kerüld el az említett oldalakat és vezesd le máshol az energiáidat!

Weöres Sándor írta és bár nem bibliai, de sok erőt ad azért mert találó és igaz:

"Ha vágyaidat kényezteted, párzanak és fiadzanak.

Ha vágyaidat megölöd, kísértetként visszajárnak.

Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és

sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga."

És persze marad az imádság, ami talán vékony hajszálnak tűnik, de még mindig jobb egy hajszálon függeni, mint lezúgni a szakadékba...

Isten tartson meg téged!

2011. máj. 30. 22:49
 17/27 anonim ***** válasza:
52%

A sok "fogadd el magad" válaszolónak: Melyik részt nem értitek abból, hogy ő így NEM BOLDOG? Komolyan azt hiszitek, hogy egy férfi lehet így boldog? Egy életen át hazudhat magának, hogy "ezzel nincs baj, elfogadom magam", de nem lesz boldog.

Kérdező, Isten a szabadítás Istene, úgyhogy egy számít, hogy soha ne add fel, és hogy legyél Vele kapcsolatban, megmutatja a kiutat. Minél több időt töltesz Vele, annál inkább formál a tökéletesség felé, amiben benne van az is, hogy levetkőzöd a homoszexualitást, és a többi szexuális bűnt.

2011. máj. 31. 10:58
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

Pilinszky János

Kenyér

"A fedő bünről, ahogyan a bünt

bün mögé rejtik. Erről kell beszélnem.

Ismertem egy fiut. Szürke volt,

mint a tészta. Teste, mozgása mégis

száraz, ideges. Ma se tudom, hogyan.

Csupán titkának természetét sejtem.

Ma már gyanitom, ez az egyetlen rossz.

Lehetek gyilkos, homoszexuális,

de mindhalálig táplálni a pépet,

a kezdetben oly semminek tünő

kenyérbelet, amit idővel

rátapasztok arra, ami a legtöbb,

attól fogva mindennek vége van.

Bár ha éppen őt, azt a fiut nézem,

tán forditva és jogosan

azt mondhatnám: volt benne valami szikár

és iszonyu. De a testét

átitatta a szürkeség, mitől

piszkos lett, mint a kihült kenyértészta,

mely végitéletében se más.

És mégis minden kenyér ízét elfeledve,

először eszem végre kenyeret."

Szomorú amit írsz. Ahogy írsz. Számodra sem a világ sem a vallás nem okoz örömet. Szégyelled a tested és a vágyaidat. Szégyellsz bűnösnek lenni. "Isten majd megbocsájt mert az a mestersége." Képmutatásra készülsz, hazugságra, amely a legborzalmasabb bűn. Mert ha a vallásos hit és élet nem örömből és örömödre szolgál, akkor nem egyéb mint KÉPMUTATÁS, feddő bűn. Ez pedig a lényeg elárulása, ehhez képest minden bűn csekély.

üdv

Persze, csapjad be magad, csapjad be Istent és a leendő feleségedet, mindenkit. Aztán tíz-húsz év múlva roppanj össze és gyűlöld meg magadat, Istent, a feleségedet és mindenkit.Mert senkit nem lehet becsapni.

2011. máj. 31. 11:07
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
Ateista emberkék, senki nem kíváncsi pillanatnyilag a hazugságaitokra.
2011. máj. 31. 11:21
 20/27 anonim ***** válasza:
40%
Szabadulásra van szukséged, mégpedig a bűntől való szabadságra. Ha megismered az Igazságot -Aki Jézus Krisztus -Akkor valóban szabad leszel. "
2011. máj. 31. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!