Miért van az, hogy keresztények is élnek szexuális életet házasság előtt?
Olyan furcsa,hogy tudom,hogy kereszténynek mondja magát,mégis világi társát fogdossa,csókolgatja,meg ilyesmi.
Aztán megy tovább az élet egy bűnvallással,hogy van ez? :/
Kedves # 12 Annazara!
Ha téged 29 évesen még nem kormolt ki senki, azt ne fogd a keresztény értékrendre, mert az már az én mélymagyar kersztény hitemet is báncccsa. Igen, keresztény vagyok, 37 éves férfi. Normális kapcsolatban élek,viszont nem tartom magam az alapvetően egyszer az 1200-as, míg másodszor az 1550-es, majd az 1700-as években "újragondolt" Biblia felesleges körítéseihez. Ez nem feltétlenül a szexualitást érinti, a hétköznapokban is okozna gondot a Biblia mértéktelen betartása.
Az elejére vissza: Ha te közel 30 vagy, elmondanám, hogy a te korodban Názáretben egy átlagos nőnek nem volt már foga, cserébe kihordott már 12-15 gyereket, abból meghalt 7-9 (!) és még így is megmaradt átlag 4-7. Názáretben a nők normál zsidó értékrend szerint 13. évükben férjhez adattak, és még abban a terményfordulóban (tehát abban az évben) gyerekük született. Szóval szerintem add fel a fura értékrended, menj el egy kozmetikushoz, hogy szőrtelenítsen, hozza rendbe az arcod, vágasd le a hajad, vedd le a bakancsot, vegyél magadnak valami trendit, és ne úgy nézzél ki sétálgatva a Ferenciek Terén, mint egy hippi hegymászó. Akkor majd kifugáz valaki, aztán örömmel az arcodon fogsz járkálni mindenhol. És ha így hirdeted majd az igét, hozod nekem az evangéliumot, akkor hittel hinni fogom, hogy őszinte katolikus vagy, és nem egy megkeseredett szerencsétlen, aki azzal kel és fekszik, hogy boldogok a szegények, mert övék lesz a Mennyeknek Országa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!