Segítség, megint rossz lettem (!? )
egyszerűen nem tudom hogyan tudnám magamat irányítani, ha a szivemet nem tudom a jó fele. egyszerűen nem megy
lehet az is közrejátszik, h depressziós vagyok, valahogy mindha kezdene magával rántani a rossz, de nem kisértés, hanem bennem valami.
Tudom, most nem Isten segítségét kellene várjam, hanem én változtassak magamon. hogy lehet?
step by step
arra koncentrálj: itt és most
- mi az, amit tapasztalok, és mi a feladatom. Itt és most.
Csak figyelj. 100%-ban jelen lenni.
Legyen az bármíly egyszerűnek tűnő -mint pl a konyha felmosása- ha így állsz hozzá: jó. Mert igaz.
A rossz, ha közben elmászik a jelenből a tudatod:
a múltba (emlékezés)a jövőbe (ábrándozás)
akkor a felmosás sem lesz "jó"- mert nem igaz.
Az igaz csak ami van és amint van.
Ezt teljes jelenlétben tapasztalhatod.
és tapasztalni fogod a változást is!
-a.a
Igen, a Sátán tudja hogy kevés ideje van ugyhogy mindent megtesz mindenféleképpen csakhogy valahogy Istentől eltávolítson. Ne hagyd magad!!! Álj fel! Kezdj el egy mélyebb kapcsolatot Istennel.
Vágysz Istenre? ez a kérdés -egy videó erről(rovid):
Nem juthatsz közelebb Istenhez mint amilyen közel már most vagy, Isten ugyanis benne van és körülvesz minden embert, tehát téged is. Parancsolj magadra: „Légy csendbe és vedd tudomásul: 'ÉN ISTEN VAGYOK !'”
Az egész nem több mint belátás dolga, az ember csak elkülönült tudatában van elválasztva Istentől. Az ember Isten tökéletes ötlete önmagáról, de mivel tévesen úgy tudja, hogy ő külön áll Istentől, hogy Isten egy hatalmas valaki rajta kívül, csak részben, hozza létre a számára elrendelt tökéletes isteni ötletet.
A helyes belátással át lehet hidalni ezt a tátongó szakadékot, de hogyan tegyünk szert egy ilyen belátásra ? Nem könnyű, hiszen egy keresztény inkább örökre elkárhozik, mintsem kijelentené, hogy ő az Isten egy-és elsőszülöttje, a Krisztus, és aszerint éljen, az ugyanis Istenkáromlás lenne ! Pedig Názáreti Jézust is ezért üldözték és követelték keresztre feszítését a korabeli előjárók.
Kedves Kérdező!
Nem igazán vágom, hogy mi a problémád.
Ha konkrétabban kifejtenéd, az jobb lenne. Mit értesz az alatt, hogy rossz lettél?
Ha úgy tennéd fel a kérdést, hogy meg lehessen pérteni a problémádat, akkor segíteni is jobban lehetne.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!