A cigizés bűn? (! 17/F felelősség érzettel! )
nem, morálisan nem az
de,ha úgy nézem, testem a lelkem temploma, ahol egy életen át lakozom, tisztán kell tartanom, a káros hatásoktól megóvnom, a szellemi tevékenység is tisztább ettől. Ezért én pl(mint nő) nagyon vigyáztam erre, nagy felelősségérzettel, korán átérezve azt is, hogy gyermekeim első bölcsője lesz a testem. :))
Én szerintem igen bűn.
Egyrészt undorító és büdös dolog,másrészt tönkreteszed az addig egészséges tested ahelyett ,hogy örülnél annak ,hogy nincsen semmi bajod. Rajtad kívül több ezer olyan ember van aki mindent megadna 1 olyan egészséges szervezetért amit te direkt magad módszeresen lassan pusztulásra ítélsz.
Viszont ,ha nem cigizel akkor munkában kevesebb szünet lesz a nagy többség sajnos cigizik úgyhogy tuti kimaradsz pár pletykából miközben a többiek beszélgetnek a cigi mellett.Én undorodom tőled ,de a te választásod ,hogy akarod e vagy sem. Épp eszű ember el sem kezdi akinek pedig van esze leszokik.
Kitartást kívánok!
1, Drága
2, Büdös
3, Káros az egészeségedre,és a környezetedre
4, Elszíneződnek a fogaid,körmeid
Komolyan nem értem,hogy mi a pozitívum,ami miatt szívni kell
NA hát ez az utolsó hozzászólás egy jó nagy fail volt. Hamarabb kapsz te rákot Janikám a kipufogógázoktól és a gyáraktól.
Egyébként: most kellene leállnod 17 évesen:/ Szerintem nehéz rászokni a cigire, de nagyon haamr lejön az az idő, hogy...napi doboz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!