Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A cigizés bűn? (! 17/F felelős...

A cigizés bűn? (! 17/F felelősség érzettel! )

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 08:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
bűnnek nem bűn, csak egy káros szenvedély.
2011. máj. 21. 08:27
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

nem, morálisan nem az

de,ha úgy nézem, testem a lelkem temploma, ahol egy életen át lakozom, tisztán kell tartanom, a káros hatásoktól megóvnom, a szellemi tevékenység is tisztább ettől. Ezért én pl(mint nő) nagyon vigyáztam erre, nagy felelősségérzettel, korán átérezve azt is, hogy gyermekeim első bölcsője lesz a testem. :))

2011. máj. 21. 08:30
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Én szerintem igen bűn.

Egyrészt undorító és büdös dolog,másrészt tönkreteszed az addig egészséges tested ahelyett ,hogy örülnél annak ,hogy nincsen semmi bajod. Rajtad kívül több ezer olyan ember van aki mindent megadna 1 olyan egészséges szervezetért amit te direkt magad módszeresen lassan pusztulásra ítélsz.

Viszont ,ha nem cigizel akkor munkában kevesebb szünet lesz a nagy többség sajnos cigizik úgyhogy tuti kimaradsz pár pletykából miközben a többiek beszélgetnek a cigi mellett.Én undorodom tőled ,de a te választásod ,hogy akarod e vagy sem. Épp eszű ember el sem kezdi akinek pedig van esze leszokik.

Kitartást kívánok!

2011. máj. 21. 08:48
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Felelősség érzettel rá se gyújtottál volna.
2011. máj. 21. 09:04
 5/20 anonim válasza:
Ha már egy kialakult addikció ami kő keményen pórázon tart akkor nem bűn,ami viszont bűn volt ,hogy rászoktál.De nem fontos a cigit nézni pl.drog (amiről való leszokás még nehezebb) vagy kávé...Én mindig megkapom, hogy jaj a kávé nehogymár bűn legyen ...nem is az, a bűn az ha valakit hidegen hagy hogy ebből addikció lesz és nem érdeklik a következmények.Sokan mondják,hogy nem olyan könnyű ám leszokni,de én azt mondom hogy azt az életet/testet,amit Istentől kaptál szándékosan,tudatosan ne rombold.Meríts érőt belőle és ne gyújts rá!Érdekeljen ez annyira, hogy egy ilyen káros szenvedély csak úgy ne álljon közétek!
2011. máj. 21. 09:23
 6/20 Dymo ***** válasza:
100%

1, Drága

2, Büdös

3, Káros az egészeségedre,és a környezetedre

4, Elszíneződnek a fogaid,körmeid

Komolyan nem értem,hogy mi a pozitívum,ami miatt szívni kell

2011. máj. 21. 09:25
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Bűn, mert azok, akik nem cigiznek miattatok mégis tüdőrákosok lehetnek!
2011. máj. 21. 09:28
 8/20 anonim ***** válasza:

NA hát ez az utolsó hozzászólás egy jó nagy fail volt. Hamarabb kapsz te rákot Janikám a kipufogógázoktól és a gyáraktól.

Egyébként: most kellene leállnod 17 évesen:/ Szerintem nehéz rászokni a cigire, de nagyon haamr lejön az az idő, hogy...napi doboz

2011. máj. 21. 09:33
 9/20 anonim ***** válasza:
* jam eg a drága jó tacskó és társai termékeitől...
2011. máj. 21. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
Amíg VALÓBAN nem füstölsz más orra alá, addig csináld egészséggel. De az utcán sétálva már nagy eséllyel sikerül más orra alá füstölni... Ami köcsög dolog :)
2011. máj. 21. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!