A jehova tanúi miért térítgetnek mindenkit, meg csöngetgetnek be?
mert elment a józan eszük, és térítgetni próbálnak másokat is a saját hülyeségeikre (na a gáz ott van, hogy a lelkileg instabil, sérült embereknél ez olykor össze is jön nekik)
be kellene törvényileg tiltani ezt a tevékenységet, és akkor hátha felhagynának vele, bár érdekes, én csak 1x küldtem el őket mérgesen az anyjukba, azóta is járkálnak a lépcsőházba, de hozzám sose mernek becsengetni (persze jobban is teszik), szóval erélyesen kell fellépni, és lerázni őket nagyon röviden
Párom Mamája megmonta Nekik, hogy nincs Isten!
Meghalt a legkisebbik kisfia, ártatlan volt 4 éves. Neki miért kellett? Két kisunokája beteg. A kisebbik lánya mindkét gyermeke. Azok mit ártottak? Meg ez a rengeteg katasztrófa, Japánban, Chilében meg a fene tudja hol? Miért kell ártetlan embereket pusztítani? Hagyjanak engem békén ez úgy hülyeség ahogy van!
Aztán el is húztak, biztos ez Nekik is sok volt. :D
Sziasztok!
1: A Jehova Tanúi azért csöngetnek be, mert sajátosan értelmezve a Bibliát, belőle azt a kötelességet olvassák ki, hogy hirdettetnie kell az evangéliumnak. Az már már kérdés, hogy nem az evangéliumot hirdetik, hanem a JHVH tetragramma sajátos elnevezését, a Jehovah Isten nevet, illetve a Bibliafordításuk tökéletességét, és mellékesen, hogy ők az igaz egyház.
2: A tanúk soha nem kérnek ételt, italt, vendéglátást. A tanúk nem házalnak, hanem házról házra járnak. Saját tapasztalatom, hogy szívesen vették, ha behívtam őket, de nem kérnek semmit, ráadásúl nem akartak az unszolásom ellenére sem maradni fél óránál többet.
3: Nem tagdíjnak hívják, hanem tizednek. A Biblia világosan említést tesz a pénzéhségünk elnyomása érdekében is a tized fizetéséről. Nem kell felháborodni, szerintetek ti mennyit fizettek az államnak? A fizetésetek körülbelül 80%-át, ha figyelembe veszem a személyi jövedelemadót, nyugdíjjárulékot, tb-t, áfát, jövedéki adót a szeszesitalnak, dohányárunak, benzinnek, gázolajnak. Ez a fizetésetek kb. 80%-a, tehát marad 20-25%, aminek a tizedéről lenne szó, tehát így sem tizedről beszélünk, henem 2-3%-ról, ami az egyház működési költsége, amit nem a nemtagoktól, hanem a tagoktól származik. Amikor az adótok x %-át átutalják történelmi egyházaknak (milliárdokat), akkor nincs felháborodás? Az apostolok cselekedetében nemhogy tizedet, hanem a teljes vagyon átruházását írja elő. És higyjétek el, attól, hogy mindenüket a nagy kalapba tették, semmivel nem lettek szegényebbek.
4: A tanúk nem erőszakosak, tiszteletel beszélnek másokkal, főleg idegenekkel. Az ő feladatuk nem a vitatkozás, hanem a prédikálás. Aki erőszakos tanúval találkozott, aki jellemtelenűl viselkedett, és kötelezte a másikat a Biblia megvételére, az nagy valószínűséggel nem tanú volt, az csaló lehetett. A Jehova Tanúi soha nem köteleznek fenyegetéssel másokat, hogy várásoljanak Bibliát. Minden ilyen állítás fantazmagória, vagy csalás.
Sziasztok
Egy abszolút NEM tanú, aki még csak nem is szimpatizál a tanításaikkal.
09:15 Amit leírtam, biztos lehetsz benne, hogy nem fantazmagória volt. Lehetséges, hogy akkor csaló volt, ezt nem tudom. Viszont: "Amikor az adótok x %-át átutalják történelmi egyházaknak (milliárdokat), akkor nincs felháborodás?"
Hát hogyne lenne felháborodás, csak épp semmit sem lehet ellene tenni. Én szívesen áldozom az adom x%-át azokra a szervezetekre/egyesületekre/kutatási központokra, amelyekkel kapcsolatban benne van a pakliban, hogy előrébb viszik a világot. De ezzel szemben az egyházról mikor lehet, vagy mikor lehetett ezt egyáltalán elmondani? Sőt, nem hogy nem visz előrébb, sokkal inkább még hátráltat a fejlődésben! Viszont ők teljesen jól elvannak ott az én meg más adójának x %-ából, nem csinálnak semmit, csak mindenféle képtelen baromságokat állítanak és ez a rendszer már nagyon régóta fenn áll. Vatikán city meg saját rendszám? Persze, hajrá, vegyék csak el a pénzt az értelmes dolgok elől. Na ez az, amiért rühellem az összes egyházat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!