Hívők! Isten mivel bünteti a hitetleneket?
Utolsó! Ennek a válasznak nem tudom, mi értelme volt.
Az én szememben az a hitetlen, aki kijelenti, hogy nincs Isten. Azt nem hiszem, hogy Ozmium, meg Viktor elkárhoznának, hiszen ők hisznek Istenben, hacsak nem gonoszak. Hogy ki mennyire gonosz, azt nehéz eldönteni internetes beírogatások alapján. Van, amikor egyértelmű, de ennél a két embernél ezt nem lehet tudni.
Mert hiába hívő valaki, ha olyan gonosz, mint a Sátán, akkor nem ér semmit a hite.
Én nem tartom magam hitetlennek, mert hiszek Istenben, én egy baháí vagyok.
Üdv: Anna
Isten nem bünteti a hitetleneket(mert a tökéletes szeretet nem okoz másnak rosszat)aki hitetlen,annak saját magának rossz,hogy nem tud hinni abban,ami fontos neki.tehát az Isten még büntesse is meg azt,akinek van épp elég baja?
ezt csak az egyház tanítja.ők hit alatt azt értik,amit ők tanítanak,de hinni bármiben lehet,amit fontosnak tart az ember.
Egy volt katólikus.
Isten nem büntet senkit, az emberek maguk okozzák a szenvedéseket egymásnak a saját gonoszságukkal. Ebben mindannyian hibásak vagyunk. Valaki a lábamra lép, én bunkó vagyok a tescoban a kezdő pénztárossal, az hazafelé a villamoson amikor rálépnek a lábára lehordja az illetőt aki hazamegy és durva a feleségével aki cserében türelmetlen a gyerekkel aki meghúzza a kutya fülét és így tovább.....
De szép lenne a világ ha mindenki inkább a szereteten és a megbocsátáson meg a hűségen meditálna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!