Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Látta valaha valaki az alábbi...

Ozmium42 kérdése:

Látta valaha valaki az alábbi kérdés íróját?

Figyelt kérdés

Megesett, hogy besétált a szobába, köszönt és bemutatkozott?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..

Látta közületek valaki? Beszélt vele?

És ezen kívül: szerintetek léteznek trollok?

2011. máj. 10. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:

"Látta közületek valaki?"

Nem láttam. Tehát nem is létezik xD Legalábbis az ő logikája szerint. Szerintem egy unatkozó 12 éves kölyök, akit az anyja odaengedett a gép mellé, de le is lépett, mert nincs kész a házija és anyuci rászólt. Kissebbségi komplexusát pedig éppen ezzel a kérdéssel adta ki magából.

2011. máj. 10. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Én sem láttam. Kíváncsi vagyok, akad-e olyan, aki azt mondja, hogy látta. De persze hiába mondaná, mert úgy sem hinném el :)
2011. máj. 10. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:

De ezt hogy érted, hogy láttuk-e? Ha látnánk, mi alapján ismernénk fel, hogy ő az, és ő mi alapján ismerne fel minket? Nem írta oda a nevét. Nem értem a kérdésedet...

Egyébként meg nagyon gyerekes a stílusa, és érvelni sem nagyon tud, de alapvetően szerintem teljesen igaza van.

2011. máj. 10. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
A te kérdésed kb. egy szinten van a belinkelt kérdéssel, ergo agyilag is kb. egy szinten lehettek.
2011. máj. 10. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Akinek gondot okoz a szövegértelmezés, és ennek palástolásául engem minősítget, annak mentőövként írtam az utolsó kérdést.
2011. máj. 10. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
A kérdező sztem arra akart rávilágítani, amit a kis genpa mondott, h :"mivel nem látta Istent, nem hiszi", mi se láttuk a kis genpát, mi sem hiszzük el, hogy létezik!
2011. máj. 10. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól gondolom kérdező? :)
2011. máj. 10. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

"Akinek gondot okoz a szövegértelmezés,"

... az te vagy. Kinek okoz itt szerinted gondot?

" annak mentőövként írtam az utolsó kérdést."

Milyen utolsó kérdést?

2011. máj. 10. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Lehet, mégsem nekem van baj a szövegértésemmel! A kérdésben 5 kérdőjel szerepel! Ez 5 mondatot jelöl, ami 5 kérdés, amelyek közül az utolsó így hangzik: "És ezen kívül: szerintetek léteznek trollok?"

Az, hogy 5 kérdés közül egyre sem sikerült értékelhető választ adnod, az talán mégsem engem minősít! Bár... kezdek hinni a trollokban!

Előtte való: igen, úgy értettem. De most komolyan. Ki látta ŐT? És ha látni vélte is valaki, ki hiszi el?

2011. máj. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!