Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudok beszélni Jézus...

Hogyan tudok beszélni Jézus Krisztussal?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 01:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

Csak írni tudsz neki:

jessus_christ@heaven.com

2011. máj. 10. 06:37
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Keresd fel személyesen. Egy Quahog-i lemezboltban dolgozik, ahol csodával határos módon még kapható a 'Surfin bird'
2011. máj. 10. 07:17
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

egyszerű: te hittel megszolítod, Ö pedig válaszol neked legtöbbször az Ö igéjén keresztül. Tehát Öntsd ki a szíved az Urnak, kérd hogy szoljon hozzád , majd nyisd ki a bibliát és olvasd olvasd, és a Szent Szellem bizonnyal mondom szólni fog ha hittel fordulsz felé.

Azt hogy föltétlen halható hangon szóljon hozzád azt ne várd el mindenképp, mert Ö a Szent Szellem által szol,a mi szellemünkhöz. Viszont szokott halhatóan is szolni Jézus (általában ha valami nehéz megprobálatáson fogsz keresztülmenni, vagy bármi más) meglehet hogy te is megtapasztalod..

2011. máj. 10. 08:40
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Küldd el a 'Jezus' szót a 1782-re.
2011. máj. 10. 09:05
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

Jézussal talán nem tudsz beszélni, de Krisztussal annál inkább. Egyszerű a feladat, de közben komoly koncentrációt igényel. Eleresztesz mindent, minden gondolatodat, és várod Krisztus szavát magadban, aminek hangja halk, tiszta, világos és biztos. Bármilyen kérdésed van, a benned élő Krisztus választ ad reá, ha őszintén kéred. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 10. 10:33
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

De ha nem vársz választ csak mondani akarsz neki valamit akkor azt elmondhatod bárhol bármikor csak úgy hangosan (mondjuk otthon egyedül) vagy magadban (ha mások is vannak a környéken). Esetleg egy keresztvetés előtte nem árt.

Ha kérdezel Tőle valamit akkor ezután figyelj mert lehet hogy nem úgy fog válaszolni ahogy várod, hanem mondjuk találkozol majd valakivel aki megadja a választ, vagy mondjuk valahol pont elolvasod a választ...

Nekem volt hogy csak sok évvel később válaszolt. Rá kell bízni hogy mikor válaszol mert sokkal jobban tudja hogy mire van szükségünk mint mi magunk.

2011. máj. 10. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

"keresztvetés előtte nem árt."

???

Anélkül meghiúsul vagy mi?

2011. máj. 10. 14:30
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Nem kell előtte összevissza fecsegni,mert úgyis tudja mire van szükséged. Mit gondolsz ha most meghalnál félnél a haláltól?Pokolba,vagy mennybe jutnál? Mert ha igen akkor először egy bűnbánó,megtérő imára van szükséged,és arra hogy elkötelezd magad egész életre Isten Fiának a követésére,és a Vele való közösségre. Na de ez partizán harcosként szerintem lehetetlen a mai világban. Ugyanis Isten országába annyira szűk a bejárati ajtó hogy csak nagy erőfeszítések árán lehet csak bepréselődni.
2011. máj. 12. 05:31
 9/14 anonim ***** válasza:
bármikor bárhol megszolíthatod amíg a földön élsz. Ha hittel kéred válaszol neked, az Ö szelleme által, és az Ö igéje által ..
2011. máj. 12. 08:36
 10/14 anonim válasza:

Imádkozz. Nekem, mikor konkrét kérdésem van, imádkozom. Van, hogy szinte rögtön válaszol, Biblián keresztül, vagy más emberen vagy lelkiismereten keresztül, vagy közvetlen hozzám. De amikor kérdezek, általában az első két eset közül történik valamelyik, vagy egyszerre mindkettő. Ha nem válaszol rögtön, imádkozom tovább, és tovább, és egyszercsak válaszol.

Imádkozom, ha kérni szeretnék valamit. Ez a legjobb, mikor erre kapok választ:) Általában ilyenkor vagy megtörténik, vagy közvetlen szól hozzám. Pl. volt egy barátom a baráti körömben, aki egyre kevesebbet volt velünk, aztán már nem is jött, nem is tudtuk mi van vele. Elkezdtem érte imádkozni, hogy jöjjön vissza, mert nagyon hiányzott, és hibásnak is éreztem magam. Imádkoztam, és imádkoztam, és semmi válasz, de imádkoztam tovább a Lukács18,1-10-re támaszkodva. Fél éven át imádkoztam így érte, és egy nap, valahogy mély bizalmat éreztem Isten iránt ezzel kapcsolatban, és akkor úgy imádkoztam, hogy "nem tudom mikor fog visszajönni, de bízom benned, hogy visszahozod, ha majd csak egy félév, vagy egy év múlva, akkor akkor, de te tudod, mikor van itt az ideje". Két perc múlva szembejött velem az utcán, és aztán visszatért közénk. huh, hát nagyon hálás és boldog vagyok. Vagy imádkoztam a barátaimért, hogy megtérjenek. Bevallom, nincs nagy hitem, de azért imádkoztam és imádkoztam. És egy nap, Isten azt mondta "rendben, meg fognak térni". Nem füllel hallhatóan, hanem ilyen biztos bizonyosságként éreztem ezt. Nem lehet elmondani, és engem marhára bosszantott, mikor azt mondták nekem, hogy Isten közvetlen szólt hozzájuk, nem füllel hallhatóan, de tudják, hogy Ő volt, és én is tudni fogom. Mégis honnan? De igazuk volt, ez tényleg ilyen. Ha Ő szól, akkor olyan biztos vagy benne, mint semmi másban.

Szoktam "csak úgy" is beszélni Istenhez. Nem kérdezek, meg kérek semmit, csak elmondom mi van, hogy mennyire örülök ennek, vagy annak, vagy hálát adok dolgokért, vagy elmondom milyen rosszul esett valami, vagy milyen szomorú vagyok amiatt, beszélek az Atyámhoz.

Továbbá kérés nélkül is szokott szólni. Amikor nem veszem észre, hogy valami nem helyes, akkor szól. Amikor valami újat szeretne tanítani, akkor szól, Biblián, vagy máson, vagy a lelkiismeretemen keresztül, csak nyitottnak kell lenni rá. De ha rám jön a hülyeségem, és elfordulok Istentől is szól, nem enged el.

De túl sokat szövegeltem, egyszerűen csak keresd, imádkozz, aztán majd meglátod miket tartogat neked Isten:)

2011. máj. 12. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!