Ha valaki halva szuletik azzal mi fog tortenni? Orokke baba lesz? Soha nem fog felnoni?
21:30as
Jézus azét nézett ki 33évesnek amikor feltámadt, mert 33évesen halt meg! Ez még nem jutott eszedbe?
a túlvilágon nincs test csak lélek. szóval mindegy hány éves a tested.
Máté 12:25
"Mert az emberek, amikor már feltámadtak a halálból, nem nősülnek, férjhez sem mennek, hanem olyanok, mint az angyalok a mennyekben."
Az angyaloknak nincs testük.
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy egy csecsemő 1 hónapos korában meghal, akkor angyal lesz majd. Még nincs is öntudata. Csak 3 éves kortól jelenik meg a baba én tudata. Ha nem kell én tudat, akkor miért lennénk külön angyalok? Szerintem ők Isten részei lesznek, visszaolvadnak.
Pl. 2 napos embrióként is angyal lesz? De a 2 napos embrió még béka szintű fejlettségen sincs. És a békákról nincs szó a Bibliában, hogy a mennybe kerülnének. Úgy írja ezt a Biblia, hogy elmúlnak. Emberek (néhány) is elmúlnak mint az állatok. (Ha valakit érdekel kikeresem újra az Újszövetségben.)
Hol van leírva a Bibliában, hogy 33 évesen kell léteznünk a mennyben. Valaki előre öregszik, valaki meg fiatalodik? És aki nem elégedett a külsejével az kérhet másikat?
Hat volt kozuluk egy ket jo amit erdemes volt meghallgatni. De a tobbiek csak szorakoztak. Vallas temaba raktam szoval en sem arra gondoltam hogy ilyen zombi mumiak fognak szaadgalni a Tescoban...
De azert kossz mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!