Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki halva szuletik...

Ha valaki halva szuletik azzal mi fog tortenni? Orokke baba lesz? Soha nem fog felnoni?

Figyelt kérdés
Ha valaki meghal mint oreg vagy fiatal, az ugy is fog maradni orokke??? Oreg vagy gyerek ahogyan eppen akkor meghalt???
2011. máj. 8. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! A Biblia azt mondja hogy ha a külső emberünk megromol is,a belső napról-napra újjul. Ezt Pál írta a hívő szenteknek. Kenneth Hagin-t ismered? Ő nekem prófétai tekintély volt az egyházban. (már az Úrnál van) Ő mikor idősebb korában felvitetett a mennybe,akkor találkozott a nővérével,aki gyönyörű szép fiatal volt,mivel a mennyben mindenki örök fiatal.
2011. máj. 8. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
A halott babák ritkán nőnek fel.Ámbár a mai tudomány már csodákra képes!:)
2011. máj. 8. 22:32
 13/20 anonim ***** válasza:

21:30as

Jézus azét nézett ki 33évesnek amikor feltámadt, mert 33évesen halt meg! Ez még nem jutott eszedbe?

a túlvilágon nincs test csak lélek. szóval mindegy hány éves a tested.

2011. máj. 9. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, de testben fogunk feltámadni, és mivel Isten támaszt fel, ezért ő dönt arról, hogy milyen testben támaszt fel. De mivel szeret minket, ezért hihető, hogy fiatal és egészséges testben fogunk feltámadni, testi hibák, sérülések és fogyatékosságok nélkül. Tehát aki halva született, annak nem lesz igazi gyermekkora.
2011. máj. 9. 14:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Máté 12:25

"Mert az emberek, amikor már feltámadtak a halálból, nem nősülnek, férjhez sem mennek, hanem olyanok, mint az angyalok a mennyekben."

Az angyaloknak nincs testük.

2011. máj. 9. 14:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is nehezen tudom elképzelni, hogy egy csecsemő 1 hónapos korában meghal, akkor angyal lesz majd. Még nincs is öntudata. Csak 3 éves kortól jelenik meg a baba én tudata. Ha nem kell én tudat, akkor miért lennénk külön angyalok? Szerintem ők Isten részei lesznek, visszaolvadnak.

Pl. 2 napos embrióként is angyal lesz? De a 2 napos embrió még béka szintű fejlettségen sincs. És a békákról nincs szó a Bibliában, hogy a mennybe kerülnének. Úgy írja ezt a Biblia, hogy elmúlnak. Emberek (néhány) is elmúlnak mint az állatok. (Ha valakit érdekel kikeresem újra az Újszövetségben.)

Hol van leírva a Bibliában, hogy 33 évesen kell léteznünk a mennyben. Valaki előre öregszik, valaki meg fiatalodik? És aki nem elégedett a külsejével az kérhet másikat?

2011. máj. 9. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:
nem leszünk angyalok, hanem olyanok leszünk mint az angyalok. Itt a testről van szó. Nem más tulajdonságról, csak arról, hogy nem lesz fizikai testünk, ugyanúgy, mint ahogy az angyaloknak sincs
2011. máj. 9. 19:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Hat volt kozuluk egy ket jo amit erdemes volt meghallgatni. De a tobbiek csak szorakoztak. Vallas temaba raktam szoval en sem arra gondoltam hogy ilyen zombi mumiak fognak szaadgalni a Tescoban...

De azert kossz mindenkinek

2011. máj. 10. 18:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Az iszlám szerint baba marad örökké, és nem fog felnőni. Egy helyre kerül majd a bolondokkal.
2011. máj. 10. 23:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Na pontosan ezert nem vagyok iszlam vallasu -.-"
2011. máj. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!