Helyes dolog kamaszkorban pettingelni?
11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 14:17es,elfelejtettem kérni,hogy viccet se csináljatok belőle..úgyhogy most kérem,hogy ne poénkodj vele. Köszi.
Miért nem engednek át az ősök? Megszagolták,hogy susmus van?
2011. máj. 8. 01:54
13/19 A kérdező kommentje:
Meg szeretnék előzni,de arról nem tudnak,hogy már késő...:D
Örökké nem tudnak bezárni (ha mást nem előbb-utóbb eldőlnek).Ők is tisztában vannak vele,a vágyakat nem lehet féken tartani örökké(valahogy csak össze hoztak Téged is:))).Csak időhúzásra játszanak.(11-est!!!):))
2011. máj. 8. 13:53
15/19 A kérdező kommentje:
Összehoztak engem,de csak esküvő után szexeltek,előtte nem...De belőlem nem fognak ilyen szentfazekat csinálni,az biztos.
"de csak esküvő után szexeltek,előtte nem".Gondolom ezt csak ők állítják.50-es,60-as években,vagy utána született keresztény ismerőseim nagyon nagy része nem mondhatja ezt el magáról.De amit ők elrontottak,azt próbálják behozni saját gyerekeiken.Pedig még lazábbak az erkölcsök manapság,mint akkoriban.Persze a szüleid ettől,még tényleg hozhatták az elvárt formákat (ritka).
2011. máj. 8. 22:22
Jajj szegénykém!Először is a vonzódás nem bűn, szeretet, szerelem, szeretkezés, persze mértékkel, és nem 14 évesen nem bűn!De hogy a szüleid mellé is álljak kicsit, szerintem el ne hidd hogy nem akarnak jót, mindössze baromira félnek, hogy a végén terhes leszel, és nem is szeretnék még elkönyvelni, hogy nősz felfelé, minden esetben rosszul csinálják, mert te vagy már olyan okos, hogy ne szexelj még, ehelyett gyorsan egyeztetni kéne a szülőkkel, hogy te bizony a leges legjobban arra ügyelnél, ha bármi hiba lenne, hogy védekezz! ÉS meséld el, hogy bármennyire nem hiszik, de te még messze jársz a szüzesség elvesztésétől, csak tarts be magadnak egy olyan szabályt, hogy ne pettingelj vele csak havonta egyszer, és akkor nem lesz gáz, mert húzzátok az időt!Beszélj szülőkkel, hogy bízzanak benned, és a bizalmukat ne játszd el!! :) sok szerencsét!
2011. máj. 9. 17:22
Kedves Kérdező!
Beszéld meg a szüleiddel! Biztosan segíteni fognak és meg fogják értni. Hidd el: ők csak jót akarnak. Ezt úgy mondom , hogy lány vagyok és 18 éves. És van barátom. És én mindig mindent megbeszéltem a szüleimmel. Ők nem "szentfazekak",(sőt!) de anyukám elég konzervatív, hidd el az segít,ha mindent elmondasz, mert akkor megbíznak majd benned. Persze nem arra gondoltam, hogy: Hé anyu! pettingelni akarok, ugye átmehetek? :D Hanem, hogy megbeszéled vele, hogy barátod van és jól megvagytok megy ilyesmi... ha látja, hogy nyitott vagy felé, akkor meg fog benned bízni. 16 éves voltam, amikor elmentek itthonról egy egész napra és kettesben maradhattam a barátommal a házban... gondolhatod. És tudtak róla. És mondtam, hogy nem lesz semmi majd.. és nem is volt. Bíztak bennem, és jól tették. Érd el, hogy így legyen Veled is.
Sok sikert! ;)
Kedves 11:30 !
Az ilyen idióta barmok miatt nézik hülyének a hívőket, meg fordul fel az emberek gyomra a vallástól. Isten nem ilyen. Még ha igazad is van, akkor sem ezért, és akkor sem így... nekem nem ilyen hitem van. Isten szerető Isten. Kérlek...
:S
2011. máj. 18. 15:37
19/19 José Huan Antonio Szamarancs válasza:
2022. jan. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések: