Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A jelenések könyvében a két...

A jelenések könyvében a két szarvú bárány, aki sárkányként beszél az USA?

Figyelt kérdés

A második fenevad, aki keresztény hatalom (mert Jézus is bárány volt) és tényleg sárkányként beszél, ld. politika és hatalmi fellépés, túl sok a véletlen. Ez nem Amerika?

És a fenevad bélyegét felveszi, az elveszett! Ez nem az amerikanizálódásra értendő? Aki amerikaiként viselkedik, úgy jár, imádja amerikát, a hamburgert, McDonalds, rap zene, rnb és sorolhatnám, azok elvesztek?

A Bölény mint bárányra emlékeztető vadállat, ez is Amerika jelképe.

És tényleg az is megfigyelhető, hogy mindenki USA-t majmolja.

A bölényt is, ha megbélyegezték, akkor elrendelték sorsát, hogy az kihez tartozik, megpecsélteték életmódját. A bélyeg az életmódra utal, tehát aki felveszi a bélyeget:

"Jel 13.16

Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát,"

"Jel 13.13

Nagy csodajeleket vitt végbe, még tüzet is bocsátott le az égből az emberek szeme láttára."

Itt láthatjuk, hogy az Űrhajózás első beindítója volt.

"Jel 13.14

A föld lakóit megtévesztette a csodajelekkel, amelyeket a vadállat előtt véghezvihetett. Rávette a föld lakóit, hogy emeljenek szobrot a vadállatnak, amelyet a kard megsebzett, de felgyógyult."

Ez pedig az amerikai szabadságszobor.

Végighallgattam egy előadást, nagyon jó volt és igazán hiteles, logikusan felépítve. Ez az utolsó két vadállat egyike, ezután a végső ítélet következik.

2011. máj. 5. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Teljesen logikus,és hiteles,amit leírtál,nagyon értelmes gondolkodású ember vagy.annyiban módosítanám,hogy a fenevad már sajnos az egész világon el van terjedve,több oldalról támad,és nem szimplán amerikából ered,így valószínűleg a világvége még előbbre lesz helyezve.a legnagyobb veszélyben az egész világon a Mc.Donalds-ban dolgozók vannak hiszen ők egész munkájukkal,szívükkel Amerikát szolgálják ilyen értelemben.tehát csak aki ímmel-ámmal,flegmán szolgálja ki a vendégeket,nem készségesen,az menekül meg közülük.de nagy veszélyben vannak az indiánok,az állatkertekben a bölények gondozói,a bölényekkel való túl közeli kontaktus miatt.nem is sejtik mennyire manipulálva vannak! De a fenevad már egy jó ideje hozzánk is eljutott,a XI.kerületben van pl. a Bikás domb,ott 3 bika szobor van egy domb tetején,szarvakkal a fejükön.3 bika az szám szerint a 6-nak a fele,és a bikáknak összesen 6 szarvuk van.senki ne gondolja,hogy ez véletlen! vajon kit szimbolizálhat ez,ha nem a Sátánt?

2011. máj. 7. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:

:)

Ilyen és még sokkal betegebb emberekkel élünk együtt.Az egész Föld a Galaxis diliháza lehet,a reménytelen esetek számára.......

2011. máj. 7. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a borzasztó,hogy ha lesz egy utolsó háború,akkor nem nemzetek érdekellentétei miatt lesz,hanem a vallások között...Ezek miatt fogjuk megszívni.
2011. máj. 7. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:

"emeljenek szobrot a vadállatnak, amelyet a kard megsebzett, de felgyógyult."

Ez pedig az amerikai szabadságszobor.

Ha többet nem,de ezt az egyet magyarázd meg.Hogyan jött ki ez a végeredmény???Ez ugye egy nőalak egy feltartott lángoló fagyival.Hol van itt a kardsebzés?

2011. máj. 8. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:

11:06 vagyok.

Kérdező,ne haragudj rám,be kell vallanom,hogy amit írtam,az a saját kitalációm.annyi ostobaságot hordtál össze,hogy nem bírtam megállni,hogy ne írjak valami hasonló ökörséget.:-)

2011. máj. 8. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt gondolod magától nem jött rá?Na innentől vagy sértő igazán......:D
2011. máj. 8. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát sztem ennyi erővel az én magyarázatom is lehetne logikus:-)
2011. máj. 8. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!