Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Esküvőnkön volt egy ének,...

Esküvőnkön volt egy ének, aminek a címét vagy számát nem tudtam eddig megszerezni. Honnan szerezhetném meg a szövegét, címét, énekeskönyvi számát?

Figyelt kérdés
Evangélikus esküvő volt, és ennyi foszlányra emlékszem a szövegből: "...a horizont most mint a tenger távol már ... nehéz hosszó az ut ... de jézus ott van bárhová mész veled van" "...a közös perc tova száll lelkedben biztos társ...Jézus Krisztus mindig melletted marad..."
2009. márc. 8. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáltam megkeresni, nem találtam... pedig konkordanciát is néztem. Tudnál róla bővebb információkat mondani? kik énekelték? biztos, h énekeskönyvi ének volt? Biztos, h evangélikus? lehet, h egyszerűbb volna megkérdezni a lelkészt, aki összeadott benneteket, mert ő talán ismeri az énekeket is. :)
2009. márc. 9. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Csak egyetlen nő énekelte, élőben. Valószínű felhívom a papunkat, hogy mi is volt az az ének.
2009. márc. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!