Szabad Lady gagát hallgatni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a számait, de katolikus vagyok2011. máj. 2. 15:11
11/11 anonim válasza:
egyáltalán nem erkölcstelen gaga, és őt hallgatni. és nem illuminátus, ő is katolikus, katolikus iskolába járt, a koncertjein is mindig a vallásról beszél, a néhány számában is arról énekel, az emberi jogokért és mindennemű egyenlőségért harcol, és tiszta szívű, érzelmes, és egy csodálatos önbizalmat adó nőszemély!
és szerintem azt hallgatsz amit akarsz, ha amiatt nem kezdesz el ölni meg inni, meg bűnözni, de gaga miatt még ilyet nem hallottam.
am meg nem bírom én se kesha-t de ez az unikornisos f*szság, mekkora hülyeség már? persze, az unikornis a 3. szemet szimbolizálja ami egy sátánista jelkép... haggyuk már, a többi rágalom is kb ilyen szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!