Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabad motorozás közben zenét...

Szabad motorozás közben zenét hallgatni? A rendőr szólhat érte?

Figyelt kérdés

Fülhallgatóval bukósisak alatt.

Ti szoktatok motorozás közben zenét hallgatni?

2011. márc. 29. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Felesleges, ráadásul baleset veszélyes.

Egyszer nem túl forgalmas úton, haverhoz menet kipróbáltam, de semmit nem hallottam belőle a motor zajától, ráadásul olyan fura, rossz érzés fogott el, hogy nem hallok mindent, ami körülöttem történik. Szerintem felesleges. És koncentrálni sem tudtam tőle, elrontottam a váltást, amit aztán nem igazán lehet.

2011. márc. 29. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Elvileg szabad ha lenémítható, gyakorlatilag autóban és semmilyen más járművön sem. Egyébként nem tudom hogy jött ez az ötlet, ha egy motorra felülök akkor élvezem a szabadságot, a kötetlenséget és a motor hangját, nem kell az hogy még az a nyavaja is lógjon befele a bukómba. Füldugó egyébként roppant veszélyes úgy általában a közlekedésben, gyakorlatilag kikapcsolja az egyik érzékszerved, nézz csak meg pár gyalogost akinek be van dugva a füle, olyanok mint a zombik, csak mennek előre. Tehát bedugott füllel például nem hallanád a megkülönböztető hangjelzést használó járműveket (mentő-rendőr-tűzöltó), azt ha ráddudálnak, szóval borzasztó veszélyes dolog. Persze vannak akik crossmotorozáshoz bedugják a fülüket ha egyedül vannak, de az nyílván nem közúton történik.
2011. márc. 29. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam de a Yoshimura mellett a maximum fokozaton is alig hallottam valamit...
2011. márc. 29. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak az egyik füledbe szabad hogy legyen, ez így van autónál motornál, mindennél (ha nem szabadna bedugni a füled akkor telefon headset-et se lehetne használni). Én motorozás közben mindig hallgattam zenét, az egyik fülemben mindig volt füldugó, és tökéletesen halottam minden a külvilágból.
2011. márc. 30. 03:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kocsiban igen de mocin nem.
2011. márc. 30. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
aham, valszeg akkor magyarországon azért legális a beépített hangszórós bukó -.-
2011. márc. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!