Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Pokolban majd lesz tánc és...

A Pokolban majd lesz tánc és mulatság is ugye?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 13:30
1 2 3 4
 11/37 Ozmium42 ***** válasza:
74%
A pokolból nem vezet semmilyen út semerre. Mellesleg húsod sem lesz, ami leég rólad, és lábad sem, amivel táncolhatsz. És kezed sem, amivel Tannenbaumot díszíthetsz, és Hitlerrel sem fogsz találkozni. Szenvedni fog a lelked örökké, és semmi nem lesz benne, amit élveznél.
2011. máj. 1. 20:30
 12/37 A kérdező kommentje:
De az ügyes nyomoréknek se volt se keze se lába, mégis felment a padlásra... de csak bulizhatunk a Sátival, vagy nem??? Meg aki spanol a démonokkal, azzal jobban bánnak gondolom.
2011. máj. 1. 21:39
 13/37 Ozmium42 ***** válasza:
60%
Szerintem te totál részeg vagy. Majd meglátod...
2011. máj. 1. 21:44
 14/37 A kérdező kommentje:
Hogy szenvedhet valami, ami nem hús vér? A fizikai sík a szenvedés síkja, a fizikai világ maga a Pokol, ahol nem teljesedhetsz ki. A lelket mi gátolja meg, hogy szenvedjen egy örökkévalóságon át egy helyen?? Baromság az egész,aki komolyan veszi azt sajnálom. Ha a Pokolban nincs vér, akkor nincs fizikai fájdalom se. Rohadt izgalmas lehet a démonoknak is hogy örökkévaló életükben csak embereket kínoznak. Akinek ez az életcélja az vajmi primitív lehet, és aki primitív azt be lehet csapni.
2011. máj. 1. 21:56
 15/37 Ozmium42 ***** válasza:
87%

A pokolban a démonok is büntetésből vannak. Hittan 1. óra.

Szenvedni a lélek is tud. Élet, 1. óra.

Szólj, ha ezeken átküzdötted magad :)

2011. máj. 1. 22:52
 16/37 A kérdező kommentje:
Nem jártam hittanra szerencsére. Szörnyű, ahogy a gyermekek fejét tömik a sok vallási sza..ral. Nem büntetésből vannak ott, hanem önszántukból, mivel lemondtak Isten kegyelméről, tehát nem Isten bünteti őket, hanem ők választottak, szal nem helytálló. A lélek, csak azok szerint szenved, akik beveszik ezt a maszlagot, a lélek maga a szabadság, ahol leküzdhetőek fizikai korlátok, és kiteljesedhet a tudatunk.
2011. máj. 1. 22:59
 17/37 Ozmium42 ***** válasza:
48%
Ezek szerint mégis csak részt vettél valamiféle agymosáson, ha ekkora ökörségekkel mosták át az agyad! Nagyon fiatal lehetsz még, és naiv.
2011. máj. 1. 23:27
 18/37 anonim ***** válasza:
46%
Játszd végig a Doom 3 játékot :D megnézheted magad is, micsinálnak a pokolban :D
2011. máj. 2. 02:18
 19/37 A kérdező kommentje:
Ozmium igen 1,5 éves vagyok és naiv is, mivel el hittem a pap bácsinak, hogy csak beszélgetni akar, de József Atya, azt mondta, hogy meg akar nézni valamit a hátamon, ezért vetkőzzek le és háttal neki dőljek be. Mondta, hogy amit tenni fog, az teljesen elfogadott számukra és ne mondjam el.
2011. máj. 2. 09:25
 20/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem lesz ott más,csak gyötrődés éjjel és nappal örökkön-örökké.

Szerintem inkább fogadd be Jézust a szívedbe és válaszd a Mennyországot örök lakhelyedül ;)

2011. máj. 2. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!