Ha egy dolgot kérdezhetnél Jézustól, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 13:15
12/22 anonim válasza:
Milyen érzés, hogy nincsenek nagyszüleid, és sosem voltak, míg minden embernek volt, kivéve neked?
vagy:
Milyen érzés, hogy több millióan olvassák és a legnagyobb bestseller az önéletrajzi könyved??
13/22 anonim válasza:
Miért engedted, hogy az apostolok a feltámadásodat négyféleképpen írják le (mert csak egy lehet igazi hazugságok nélkül), milyen formában (test, lélek vagy általunk még nem ismert) támadtál fel és hogyan ülsz az Atyaisten jobbján?
14/22 anonim válasza:
Milyen érzés, hogy nincsenek nagyszüleid, és sosem voltak, míg minden embernek volt, kivéve neked?
Miért ne lettek volna nagyszülei? Mária talán a földből nőtt ki? :D
15/22 anonim válasza:
Én nem kérdeznék semmit!Üdvözölném velem egyenrangú barátomként!
16/22 Ozmium42 válasza:
Azt kérdezném, hogy helyes úton járok-e?
17/22 anonim válasza:
Én nagyjából ugyanazt kérdezném mint az előző, de kicsit pontosabban, vagyis hogy az én életemben milyen döntéseket kell hoznom hogy az Atya akaratát teljesítsem.
18/22 anonim válasza:
nekem elég az is ha Jézus szellemétől (a Szent Szellemtől) -aki a segítőm , ha megkérdezek bármit mert megfelel.
Azt mondta Jézus nem hagy árvákul mert elküldi a Szent Szellemet -tehát bármilyen kérdésemre megfelel, csak tanuld meghallani Öt mikor szól a szellemedhez ;)
19/22 anonim válasza:
CSak vicceltem ezzel a kérdéssel:mikor halok meg?Az igazi kérdésem ez lenne:Mikor is támadt fel jézus?Honnan tudják hogy nem szombaton?Akkor nincs munkanap,lehetséges, hogy az a kő már szombaton el volt onnan görgetve?Erre csak isten és jézus tudna értelmes választ adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!