Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy dolgot kérdezhetnél...

Ha egy dolgot kérdezhetnél Jézustól, mi lenne az?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 13:15
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Mikor halok meg?
2011. ápr. 20. 17:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Milyen érzés, hogy nincsenek nagyszüleid, és sosem voltak, míg minden embernek volt, kivéve neked?

vagy:

Milyen érzés, hogy több millióan olvassák és a legnagyobb bestseller az önéletrajzi könyved??

2011. ápr. 20. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért engedted, hogy az apostolok a feltámadásodat négyféleképpen írják le (mert csak egy lehet igazi hazugságok nélkül), milyen formában (test, lélek vagy általunk még nem ismert) támadtál fel és hogyan ülsz az Atyaisten jobbján?
2011. ápr. 20. 19:20
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

Milyen érzés, hogy nincsenek nagyszüleid, és sosem voltak, míg minden embernek volt, kivéve neked?

Miért ne lettek volna nagyszülei? Mária talán a földből nőtt ki? :D

2011. ápr. 20. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nem kérdeznék semmit!Üdvözölném velem egyenrangú barátomként!
2011. ápr. 20. 21:46
 16/22 Ozmium42 ***** válasza:
Azt kérdezném, hogy helyes úton járok-e?
2011. ápr. 20. 22:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nagyjából ugyanazt kérdezném mint az előző, de kicsit pontosabban, vagyis hogy az én életemben milyen döntéseket kell hoznom hogy az Atya akaratát teljesítsem.
2011. ápr. 21. 00:43
 18/22 anonim ***** válasza:

nekem elég az is ha Jézus szellemétől (a Szent Szellemtől) -aki a segítőm , ha megkérdezek bármit mert megfelel.

Azt mondta Jézus nem hagy árvákul mert elküldi a Szent Szellemet -tehát bármilyen kérdésemre megfelel, csak tanuld meghallani Öt mikor szól a szellemedhez ;)

2011. ápr. 21. 08:41
 19/22 anonim válasza:
CSak vicceltem ezzel a kérdéssel:mikor halok meg?Az igazi kérdésem ez lenne:Mikor is támadt fel jézus?Honnan tudják hogy nem szombaton?Akkor nincs munkanap,lehetséges, hogy az a kő már szombaton el volt onnan görgetve?Erre csak isten és jézus tudna értelmes választ adni.
2011. ápr. 21. 15:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Mivel tudnám szolgálni?
2011. ápr. 21. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!