Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Baháí szeretnék lenni. Vannak...

Baháí szeretnék lenni. Vannak itt baháí-hitűek?

Figyelt kérdés

Ha esetleg vannak itt baháí-hívők, akkor véttelenül hálás lennék, ha segítenének nekem.

Kérdéseim a következők:

1. Ha valaki át tudná nekem küldeni a Baháí törvénykönyvet, meg azt a másik szent iratot, ami a Szent Könyv, és aminek nem sikerült egyelőre megjegyeznem a nevét, ezenkívül a Rejtett szavak című könyvet, akkor annak nagyon tudnék örülni.

2. Csak angolul lehet imádkozni, vagy szabad nemzeti nyelven is?

3. A szent hónapot hogyan oldjátok meg? Vagyis ha én egyszer baháí leszek, akkor hogyan tudom majd azt megoldani a munkahelyemen, hogy márciúsban dolgozzak is, és a böjtöt is be tudjam tartani? Vagy a szent hónapban nem szabad dolgozni? Hogyan lehet azt megoldani, hogy emiatt a munkahelyemről ne rúgjanak ki?

4. A hit felvétele után mennyi idő múlva lehet férjhez menni? Egy baháí nőnek hány gyereket kötelező szülni?

Egyelőre ezek lennének a kérdéseim, és ha tudnátok küldeni priviben a könyveket azt nagyon szépen megköszönném.

Üdv: Anna

2011. ápr. 15. 22:29
1 2 3
 21/21 Balasa Bence ***** válasza:
végre valaki aki segített ennek a csodálatos lánynak, örülök hogy legalább van olyan aki a legjobb vallást szeretné követni
2020. máj. 2. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!