Mi a véleményetek a wicca vallásról?
Ez a sz4r tényleg vallás lenne?
Szerintem egy újabb zsidó agyrém, amivel a tizenéveseket lehet hülyiteni, a kereszténységtől elfordítani, vele szemben alternatívaként beállítani. Mint pl. a sátánizmus. Majd kinövik és ateisták lesznek.
Soha életemben nem nem hallottam róla, azt hittem a Janicsák Veca szimpatizánsok klubjáról van szó. Szerintem minden jobb mint ha a Szcientológusok terjednek be az országba. Egyébként én istenben hiszek, felőlem Hívhatják Alahnak, Jahvenak, Budhának, Oszthatják háromfelé...
Aki pedig öl vagy lenéz másokat az ő nevében bűnt követ el.
19:26 Igaz.
Nézzétek, Caesar leirásain (Commentarii de bello Gallico) kívül annyira nem találkoztam a kelta vallás ismertetésével.
"Natio est omnis Gallorum admodum dedita religionibus, [2] atque ob eam causam qui sunt affecti gravioribus morbis quique in proeliis periculisque versantur, aut pro victimis homines immolant aut se immolaturos vovent administrisque ad ea sacrificia druidibus utuntur, [3] quod, pro vita hominis nisi hominis vita reddatur, non posse deorum immortalium numen placari arbitrantur, publiceque eiusdem generis habent instituta sacrificia. " (6, 16)
"Az egész gall nemzet nagy mértékben szentel a vallásra, azokért, akik legyengültek erősebb betegségekben, és akik a küzdelmekben és a veszélyekbe kevertek, vagy az elesettekért embereket áldoztak vagy önmagukat ajánlották fel áldozatnak és ezt a rítusaikon druidák bonyolítják le
Mert [szerintük], az egyik ember az életét csak egy másik ember élete fejében nyerheti vissza, s azt gondolják, hogy a hallhatatlan istenek istenségét nem lehet csillapítani, és nyilvánosan ugyanabból a nemzetségből intéznek emberáldozatokat."
S így folytatja:
"[...] cum eius generis copia defecit, etiam ad innocentium supplicia descendunt."
"És mikor az ő nemzetségük elfogyott, elmennek ártatlanokért is."
Ezt nevezhetjük a béke és a szeretet vallásának? Hm?
ma 20:55
Szerinted mennyi Caesart olvas egy átlagos 15 éves divatwicca?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!