Aki nézi a Való VIlág-ot és még élvezi is, az a Pokolra jut?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 19:03
11/14 anonim válasza:
03-31 00:14 (Péter)
Úgy tudtam, hogy halálunk után vagy a mennybe, vagy a pokolba kerülünk.
Az Ószövetségben azért került mindenki a pokolba mert még nem történt meg a megváltás, tehát még nem volt szabad az út a Mennybe, hiszen oda csak hit által lehet bemenni Jézus vére által.
12/14 anonim válasza:
Elég félelmetes ezt mondanom, de el kell ismerni, hogy a pokol igazságosabb, mintha mindenki csak meghal és a "jók" feltámadnak, mert egyrészt valahol húzni kellene egy határvonalat a "Jó" és a "Rossz" között, és aki, csak 00000,1%-kal van alatta már nem kel fel, másrészt a rosszak között is jelentős különbségek vannak, szóval pl. J. Mengelének én keveslem azt szélütést vagy akármi is lett a vége, szerintem csak a pokol, ahol mindenki valóban annyit szenved, amennyit megérdemel és a tisztítótűz (ahonnét még mindig van kiút) az igazságos. De ezenfelül is a Bibliában számtalanszor szerepel az "örök kárhozat" vagy a "tüzes tó".
14/14 világvége1 válasza:
Egy szent biztos nem nézné sokáig – úgyhogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!