A Krisnások miért nem esznek a húson kívül gombát, hagymát tojást?
Lopásnak? :-O
De miért?
Gombát azért nem, mert nem sorolható egyértelműen a növények közé, valahol az állat és a növény között helyezkedik el.
Tojást meg szerintem azért nem, mert egyszerűen nem lehet biztosan tudni, hogy a tojás meg van-e termékenyítve, vagy sem. Abban benne van az új élet lehetősége.
A többit nem tudom, azt nem is hallottam, hogy nem esznek hagymát.
A tojást tisztátalan dolognak tartják. Tulajdonképpen a tyúk menstruációjának terméke, és a fenekén keresztül jön ki.
A hagyma szexuális serkentőszer, ők meg cölibátusban akarnak élni.
A gomba mindenféle rohadó dolgokon nő ki, és azért hasonló módon tisztátalan, mint a tojás.
A kutya meg azért koszos, mert belefetreng az ürülékbe, hogy a szagát álcázza. Meg amikor sétáltatod, akkor felnyalja azt, amit a másik kutyák, meg a részegek ott hagytak. Meg ugyebár húst kell neki adni. Ha meg nyeregben érzi magát, akkor megpróbál a lábaddal közösülni. (Mindezekről le lehet nevelni, de a természete szerintük ilyen.)
Jézusom. :-O
Hehe! Akkorát röhögtem, hogy a kutya a lábunkon akar..... :-D
Az én kutyám egyszer se akarta a lábamat magának. :-D
Köszönöm a válaszokat!
Háááát fura egy felfogásuk van a Krisnásoknak meg kell hagyni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!