Hol találhatok magamnak társat? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hívő lánnyal szeretnék megismerkedni, 17 éves vagyok.
keresztenyrandi.hu-t ne ajáljátok mert az nemjo. kevés emberke van rajta:/
2011. márc. 9. 15:14
1/8 anonim válasza:
templom?
egyik barátnőm a párjával a templomban találkozott,nyáron már házasodnak,20 évesek
hittantábor?(ha van még olyan,régen volt)
2/8 A kérdező kommentje:
valamilyen netes helyre gobdoltam:)
2011. márc. 9. 15:19
3/8 anonim válasza:
Szerintem próbálj inkább személyesen ismerkedni! Járj olyan összejövetelekre, programokra, ahol van esélyed ilyen lányokkal találkozni, barátkozni.
5/8 anonim válasza:
Hát, próbálkozhatsz, de amennyire én látom a legtöbb keresztény lány elég elutasító az internetes ismerkedéssel kapcsolatban... Jobban jársz a keresztény programokkal :)
6/8 anonim válasza:
miként a biblia irja: házasságon belüli szex az elfogadható
7/8 anonim válasza:
Szerintem imádkozz érte :) Tudod mit mond az Ige: Aki kér az kap,aki keres az talál..
8/8 anonim válasza:
De nem egy 5 perces ima hanem mondjuk minden nap érte valamennyit és ne csak várd a sült galambot,hanem ha úgy érzed,hogy Isten indít valamire akkor tedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!