Hogy van az az ima? Felismeri ebből valaki?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol egy imát amit talán a székylelyek vagy az erdélyikek imádkoznak persze ez sem biztos de valami olyasmi van benne,hogy ...
...súlytson le rám az Úr.. vagy .-ha nem tenné talán nem is lenne.
Azt kérik benne,hogy adjon nehézséget,mert ha nem lennének nahézségek talán az Úr sem lenne.
Valami ilyesmi van benne.
Csak pár sor,de nagyon tetszett és most nem találom.
2011. márc. 7. 19:33
1/2 anonim válasza:
"ti pedig ne ismételgessétek újra és újra ugyanazt" mondja a Teremtő. az imáid személyesek legyenek, és aktuálisak. mit szólnál egy olyan baráthoz, aki bármikor találkoztok, ugyanazt mondja neked?
2/2 anonim válasza:
Az elsőnek:
Attól még lehet az egy szép ima, amit szívesen megtalálna, hogy elolvassa megint. ... mint egy versnél pl. Amúgy én is a "személyes kapcsolat" híve vagyok, szal hogy ne csak miatyánkkal imádkozzunk, hanem legyen élő istenkapcsolatunk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!